Kantoorruimte huren in business center in: Aalst | Centrum |
  Business-centers.nl
  Volledig overzicht van kantoorruimte in business centers

Volledig overzicht van kantoorruimte in business centers Homepage          
 Tips voor huren  
 FAQ                    
 Nieuws               
 Adverteren         
 Contact              
Aalst (B)


Golden Corner, Villalaan 16, 9320 Aalst
Golden Corner
Villalaan 16
9320 Aalst

Gelegen aan de E40 Brussel Gent, pal aan de afslag Aalst, biedt Golden Corner alle zakelijke voorzieningen binnen een gloednieuw pand. De kantoren zijn zeer luxe uitgevoerd en beschikken standaard over alle mogelijke communicatievoorzieningen.
Gebruik van flexwerkplekken en ruime vergaderaccommodatie behoort tot de mogelijkheden. De kantoorunits zijn al te huur vanaf 28 m2. Daarnaast beschikt het pand over een eigen parkeergarage. In hetzelfde pand is ook een Ibis hotel gehuisvest.

Meer informatie, prijsopgave en bezichtigingBusiness-centers.nl biedt u een volledig overzicht van kantoorruimte in business centers in Aalst. Per business center kunt u eenvoudig meer informatie verkrijgen over kantoorruimte in Aalst en contact laten opnemen voor een vrijblijvende prijsopgave of bezichtiging van het business center in Aalst.

Voor een volledig ovezicht van alle soorten kantoorruimte huren: conventioneel, bedrijfsverzamelgebouw, business center in Aalst kunt u terecht op de volgende website: www.kantoorruimte-huren.be.

Aalst - Centrum

Overzicht van kantoorruimte huren in business center in Aalst

Nuttige adressen

Bezoekadres:
Postadres:
Telefoon:
Internet: 
 
 
 
 
 
Business-centers.nl - Sitemap