Kantoorruimte huren in business center in: Almere | Centrum |
  Business-centers.nl
  Volledig overzicht van kantoorruimte in business centers

Volledig overzicht van kantoorruimte in business centers Homepage          
 Tips voor huren  
 FAQ                    
 Nieuws               
 Adverteren         
 Contact              
Almere


Top Tower, Busplein, 1315 KW Almere
Top Tower
Busplein
1315 KW Almere

Het Business centre is gevestigd in een uniek - het ontving in 2006 een architectuurprijs - gebouw in hartje Almere. Naast een uitstekende bereikbaarheid, met het station om de hoek, biedt het centre een uitgebreide keuze aan winkels en restaurants op loopafstand. Kleine en grote kantoorunits zijn te huur voor lange en korte termijnen.

Meer informatie, prijsopgave en bezichtiging


Televisieweg 2, 1322 AC Almere
Televisieweg
Televisieweg 2
1322 AC Almere

Het Full-Service Business Centre is gesitueerd op het Bedrijventerrein Gooise Kant, direct gelegen aan de A6. Het Business Centre is ideaal voor de kleinere of startende ondernemer. Te huur aangeboden met flexibele contractmogelijkheden (vanaf 1 jaar) en korte opzegtermijnen. Kantoorunits beschikbaar vanaf 13m tot 50m, meerder units beschikbaar.

Meer informatie, prijsopgave en bezichtiging


Bolderweg 1, 1332 AX Almere
Bolderweg 1
Bolderweg 1
1332 AX Almere

Dit prominent gelegen kantoor beschikt over een uiterst representatief kantoorgedeelte verdeeld over 6 kantoorvleugels. Een inspirerende omgeving voor (door)starters die representatieve kantoorruimte zoeken dicht bij hun klanten. Aan het kantoor liggen vier bedrijfshallen die een directe verbinding kennen met een viertal loadingdocks.

Meer informatie, prijsopgave en bezichtiging


Bolderweg 2, 1332 AT Almere
Bolderweg 2
Bolderweg 2
1332 AT Almere

Deze unieke Campus ligt op een locatie die wordt omgeven door gerenommeerde bedrijven. De campus bestaat o.a. uit vergader-, expo-, design-, horeca-, en wellness-faciliteiten. Deze locatie is gelegen nabij bushaltes. Te huur aangeboden met flexibele contractmogelijkheden (termijn nader overeen te komen). Kantoorruimte beschikbaar vanaf 30 tot 500 v.v.o m.

Meer informatie, prijsopgave en bezichtiging


Ambachtsmark 1, 1355 EA Almere
Ambachtsmark
Ambachtsmark 1
1355 EA Almere

Het Business Centre is gevestigd in een markant gebouw dat direct opvalt met een imposante uitstraling. Er is een centrale receptie, gemeenschappelijke kantoor- en vergaderfaciliteiten, kopieer- en inbindservice, telefoon-aanname service, ondersteuning door een professioneel secretariaat en de mogelijkheid tot het starten van een virtueel kantoor. Het pand is prima bereikbaar met openbaar- en eigen vervoer.

Meer informatie, prijsopgave en bezichtiging


De Steiger 24, 1351 AB Almere
De Steiger
De Steiger 24
1351 AB Almere

Op bedrijventerrein De Steiger (Almere Haven) ligt dit representatieve en gunstig gelegen complex van bedrijfsruimte met kantoorruimte. De kantoorruimte is voorzien van scheidingswanden, wandgoten en Cat.5 bekabeling. De bedrijfsruimte is voorzien van een elektrische overheaddeur + een loopdeur. Te huur aangeboden met flexibele contractmogelijkheden. Oppervlakte Bedrijfshal: 1.100 m2 V.V.O., Oppervlakte kantoor: 660 m2 V.V.O.

Meer informatie, prijsopgave en bezichtigingBusiness-centers.nl biedt u een volledig overzicht van kantoorruimte in business centers in Almere. Per business center kunt u eenvoudig meer informatie verkrijgen over kantoorruimte in Almere en contact laten opnemen voor een vrijblijvende prijsopgave of bezichtiging van het business center in Almere.

Voor een volledig ovezicht van alle soorten kantoorruimte huren: conventioneel, bedrijfsverzamelgebouw, business center in Almere kunt u terecht op de volgende website: www.kantoorruimte-huren.nl. Voor een overzicht van self-storage en opslagruimte huren in Almere kunt u terecht op de volgende website: www.opslagruimtes-huren.nl.

Almere - Centrum

Overzicht van kantoorruimte huren in business center in Almere

Nuttige adressen

Bezoekadres:
Postadres:
Telefoon:
Internet: 
 
 
 
 
 
Business-centers.nl - Sitemap