Kantoorruimte huren in business center in: Alphen aan den Rijn | Centrum |
  Business-centers.nl
  Volledig overzicht van kantoorruimte in business centers

Volledig overzicht van kantoorruimte in business centers Homepage          
 Tips voor huren  
 FAQ                    
 Nieuws               
 Adverteren         
 Contact              
Alphen aan den Rijn


Europalaan 16, 2408 BG Alphen aan den Rijn
Europalaan
Europalaan 16
2408 BG Alphen aan den Rijn

Het centrum heeft een vloeroppervlak van 6.000 m2. Kantoorunits (vanaf 25 m2) variëren in grootte en zijn onbeperkt te clusteren. In de directe omgeving van het gebouw is voldoende vrije parkeergelegenheid.

De kantoorunits worden gestoffeerd opgeleverd en zijn voorzien van moderne aansluitpunten voor uw telecommunicatie. Desgewenst wordt de kantoorruimte voor u ingericht en gemeubileerd verhuurd. Uiteraard hebt u ook de mogelijkheid te kiezen voor Flex Office of Virtual Office.

Het kantorencentrum ligt op steenworp afstand van het NS-station en op twee autominuten van de N11.

Meer informatie, prijsopgave en bezichtiging


CBC Alphen, Leidse Schouw 2, Alphen aan den Rijn
CBC Alphen
Leidse Schouw 2
Alphen aan den Rijn

Op goed bereikbare locatie, industrieterrein “de Hoorn” gelegen zeer hoogwaardige bedrijfs- en kantoorruimte totaal ca. 4.421 m˛. Het Business Center beschikt over showroom en bedrijfsruimten op de begane grond met daarboven twee etages hoogwaardige kantoorruimten. Vanaf circa 107 m2 is reeds een bedrijfsruimte c.q. showroom beschikbaar en vanaf circa 25 m2 is reeds een kantoorunit beschikbaar. U sluit een huurovereenkomst af voor onbepaalde tijd met een opzegtermijn van slechts 4 maanden.

Meer informatie, prijsopgave en bezichtigingBusiness-centers.nl biedt u een volledig overzicht van kantoorruimte in business centers in Alphen aan den Rijn. Per business center kunt u eenvoudig meer informatie verkrijgen over kantoorruimte in Alphen aan den Rijn en contact laten opnemen voor een vrijblijvende prijsopgave of bezichtiging van het business center in Alphen aan den Rijn.

Voor een volledig ovezicht van alle soorten kantoorruimte huren: conventioneel, bedrijfsverzamelgebouw, business center in Alphen aan den Rijn kunt u terecht op de volgende website: www.kantoorruimte-huren.nl. Voor een overzicht van self-storage en opslagruimte huren in Alphen aan den Rijn kunt u terecht op de volgende website: www.opslagruimtes-huren.nl.

Alphen aan den Rijn - Centrum

Overzicht van kantoorruimte huren in business center in Alphen aan den Rijn

Nuttige adressen

Bezoekadres:
Postadres:
Telefoon:
Internet: 
 
 
 
 
 
© Business-centers.nl - Sitemap