Kantoorruimte huren in business center in: Amersfoort | Centrum |
  Business-centers.nl
  Volledig overzicht van kantoorruimte in business centers

Volledig overzicht van kantoorruimte in business centers Homepage          
 Tips voor huren  
 FAQ                    
 Nieuws               
 Adverteren         
 Contact              
Amersfoort


Station2Station, Eempolis – ground floor, Piet Mondriaanplein 13-31, 3812 GZ Amersfoort
Station2Station
Eempolis – ground floor
Piet Mondriaanplein 13-31
3812 GZ Amersfoort

Station2Station is centraal gelegen op de begane grond van NS-station Amersfoort en maakt deel uit van het Station2Station netwerk. Station2Station Amersfoort biedt uitstekende directe treinverbindingen naar en van Rotterdam, Amsterdam, Utrecht en Zwolle. U vindt hier een ruime, geavanceerde business lounge, vergaderruimten en flexibele werkplekken. Een professionele receptie staat tot uw beschikking. Station2Station biedt alle mogelijke faciliteiten voor de moderne mobiele professional.

Meer informatie, prijsopgave en bezichtiging


Business Park, Hardwareweg 4, 3821 BM Amersfoort
Business Park
Hardwareweg 4
3821 BM Amersfoort

Dit kantoren complex staat in het kantoren park “de Hoef”, aan de rand van de stad. Het kantoor gebouw is 200 meter van het NS station en 500 meter van de A1 en A28. Dit kantoorgebouw is voorzien van vele faciliteiten, onder andere een bemande receptie, vergaderruimten en snelle internet verbindingen. De kantoren worden volledig gemeubileerd opgeleverd. Tevens is er voldoende parkeergelegenheid in de omgeving. De kantoren zijn voor verschillende termijn te huren, vanaf 1 dag tot meerdere jaren.

Meer informatie, prijsopgave en bezichtiging


Yellowstones, Nijverheidsweg Noord 60-99, 3812 PM Amersfoort
Yellowstones
Nijverheidsweg Noord 60-99
3812 PM Amersfoort

Yellowstones wordt gebouwd in twee fasen. De eerste fase van 1.300 m² kantoorruimte is begin 2007 turn key opgeleverd. Medio 2007 wordt begonnen aan fase twee, waarbij nog eens 2.350m² kantoorruimte wordt opgeleverd. De bereikbaarheid is uitstekend te noemen: op loopafstand van het NS-station en direct aan doorgaande wegen. Er is volop gratis parkeerruimte voor huurders en bezoekers. Units zijn beschikbaar van 20 m² tot 1.300 m² en de opzegtermijn bedraagt 4 maanden

Meer informatie, prijsopgave en bezichtiging


Arnhemseweg 6, 3817 CH Amersfoort
Arnhemseweg
Arnhemseweg 6
3817 CH Amersfoort

Direct bij het centrum en op loopafstand van het NS station is dit bedrijfsverzamelgebouw gelegen. Het betreft een representatief kantoorpand waar kantoorruimte gehuurd kan worden met veel faciliteiten en secretariële diensten. Het is al mogelijk om kantoorruimte te huren vanaf ca. 20 m² met flexibele contractvoorwaarden. Het is mogelijk om een vergaderruimte of presentatieruimte per dagdeel te huren.

Meer informatie, prijsopgave en bezichtigingBusiness-centers.nl biedt u een volledig overzicht van kantoorruimte in business centers in Amersfoort. Per business center kunt u eenvoudig meer informatie verkrijgen over kantoorruimte in Amersfoort en contact laten opnemen voor een vrijblijvende prijsopgave of bezichtiging van het business center in Amersfoort.

Voor een volledig ovezicht van alle soorten kantoorruimte huren: conventioneel, bedrijfsverzamelgebouw, business center in Amersfoort kunt u terecht op de volgende website: www.kantoorruimte-huren.nl. Voor een overzicht van self-storage en opslagruimte huren in Amersfoort kunt u terecht op de volgende website: www.opslagruimtes-huren.nl.

Amersfoort - Centrum

Overzicht van kantoorruimte huren in business center in Amersfoort

Nuttige adressen

Bezoekadres:
Postadres:
Telefoon:
Internet: 
 
 
 
 
 
© Business-centers.nl - Sitemap