Kantoorruimte huren in business center in: Amstelveen | Centrum |
  Business-centers.nl
  Volledig overzicht van kantoorruimte in business centers

Volledig overzicht van kantoorruimte in business centers Homepage          
 Tips voor huren  
 FAQ                    
 Nieuws               
 Adverteren         
 Contact              
Amstelveen


City, Laan van Kronenburg 2, 1183 AS Amstelveen
City
Laan van Kronenburg 2
1183 AS Amstelveen

Het business centre is gelegen in het hart van zakelijk Nederland, met grote internationale ondernemingen als Fortis, Deloitte en Nikon in de nabije omgeving. Luchthaven Schiphol ligt op slechts tien minuten rijden en met de metro is het maar vijftien minuten naar het bruisende centrum van Amsterdam. Uiteraard is het centre perfect te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Kleine en grote kantoorunits zijn te huur voor lange en korte termijnen.

Meer informatie, prijsopgave en bezichtiging


Alpenstein, Alpen rondweg 102, 1186 EA Amstelveen
Alpenstein
Alpen rondweg 102
1186 EA Amstelveen

Zoekt u een locatie met een hoog serviceniveau, een vriendelijke uitstraling en een laagdrempelig karakter dan is Alpenstein het juiste adres. Het representatieve kleinschalige gebouw is gelegen in een rustige woonwijk te Amstelveen Zuid. In het gebouw bevinden zich geheel gestoffeerde units vanaf circa 35 m2. Vrij parkeren rondom gebouw. Gunstig gelegen met openbaar vervoer en t.o.v. snelwegen (A9) en Schiphol. Er is ook een unit die flexibel per dagdeel te huren is. Op de begane grond is nu 38,3 m2 tot 121 m2 beschikbaar.

Meer informatie, prijsopgave en bezichtiging


Bavinckstaete Business Center, Prof. J.H. Bavincklaan 5, 1183 AT Amstelveen
Minerva International Business Center
Prof. J.H. Bavincklaan 5
1183 AT Amstelveen

We are welcoming you in a modern, bright and spacious business center and providing you with the latest IT-& Telephone technology (VOIP) and well trained and professional service staff, which is dedicated to your business needs. Due to the professional infrastructure, Schiphol Airport and the city centre of Amsterdam is only ten minutes by car or by tram (tram station is walking distance from the Business Center).

Meer informatie, prijsopgave en bezichtigingBusiness-centers.nl biedt u een volledig overzicht van kantoorruimte in business centers in Amstelveen. Per business center kunt u eenvoudig meer informatie verkrijgen over kantoorruimte in Amstelveen en contact laten opnemen voor een vrijblijvende prijsopgave of bezichtiging van het business center in Amstelveen.

Voor een volledig ovezicht van alle soorten kantoorruimte huren: conventioneel, bedrijfsverzamelgebouw, business center in Amstelveen kunt u terecht op de volgende website: www.kantoorruimte-huren.nl. Voor een overzicht van self-storage en opslagruimte huren in Amstelveen kunt u terecht op de volgende website: www.opslagruimtes-huren.nl.

Amstelveen - Centrum

Overzicht van kantoorruimte huren in business center in Amstelveen

Nuttige adressen

Bezoekadres:
Postadres:
Telefoon:
Internet: 
 
 
 
 
 
Business-centers.nl - Sitemap