Kantoorruimte huren in business center in: Antwerpen | Centrum |
  Business-centers.nl
  Volledig overzicht van kantoorruimte in business centers

Volledig overzicht van kantoorruimte in business centers Homepage          
 Tips voor huren  
 FAQ                    
 Nieuws               
 Adverteren         
 Contact              
Antwerpen (B)


Berchem Station, Uitbreidingstraat 84, 3e verdieping, 2600 Berchem
Berchem Station
Uitbreidingstraat 84
3e verdieping
2600 Berchem

U vindt het Business Centre in een prachtig modern granieten gebouw, temidden van een kantorencomplex, maar toch in een groene omgeving; vlakbij het financiŽle district en het wereldberoemde diamantkwartier. Ook als 'prime' locatie kan het tellen; de nabijgelegen grote invalswegen van en naar de Antwerpse ring zijn vlot bereikbaar. Tevens zijn we per openbaar vervoer ook perfect gelegen (tramhalte van en naar het stadscentrum op 5 minuten wandelafstand; Berchem Station met TGV Verbinding op 10 minuten).

Meer informatie, prijsopgave en bezichtiging


South Mirrors, Brusselstraat 51, 2018 Antwerpen
South Mirrors
Brusselstraat 51
2018 Antwerpen

Bijzonder strategisch gelegen aan de ring rond Antwerpen en op loopafstand van het Zuid-station combineert South Mirrors een strakke zakelijke lijn met een sfeervolle monumentale uitstraling. De kantoren zijn zeer luxe ingericht en beschikken over alle mogelijke communicatievoorzieningen. Units zijn te huur van 15 tot 60 m2. Daarnaast beschikt het pand over een eigen parkeergarage. De sublieme vergaderzalen geven u de mogelijkheid vergaderingen te beleggen op hoog niveau.

Meer informatie, prijsopgave en bezichtigingBusiness-centers.nl biedt u een volledig overzicht van kantoorruimte in business centers in Antwerpen. Per business center kunt u eenvoudig meer informatie verkrijgen over kantoorruimte in Antwerpen en contact laten opnemen voor een vrijblijvende prijsopgave of bezichtiging van het business center in Antwerpen.

Voor een volledig ovezicht van alle soorten kantoorruimte huren: conventioneel, bedrijfsverzamelgebouw, business center in Antwerpen kunt u terecht op de volgende website: www.kantoorruimte-huren.be.

Antwerpen - Centrum

Overzicht van kantoorruimte huren in business center in Antwerpen

Nuttige adressen

Bezoekadres:
Postadres:
Telefoon:
Internet: 
 
 
 
 
 
© Business-centers.nl - Sitemap