Kantoorruimte huren in business center in: Arnhem | Centrum |
  Business-centers.nl
  Volledig overzicht van kantoorruimte in business centers

Volledig overzicht van kantoorruimte in business centers Homepage          
 Tips voor huren  
 FAQ                    
 Nieuws               
 Adverteren         
 Contact              
Arnhem


Park Tower, Nieuwe stationsstraat 20, 13e en 14e verdieping, 6811 KS Arnhem
Park Tower
Nieuwe stationsstraat 20
13e en 14e verdieping
6811 KS Arnhem

Park Tower Centre is een markant en modern gebouw met een zeer centrale ligging. Het is uitstekend bereikbaar en ligt direct aan het station en middenin het zakendistrict van Arnhem. Met de trein is er een directe verbinding met steden in Nederland en het buitenland.
De 13e en de 14e verdieping van het centre bieden een geweldig uitzicht over de stad en het World Trade Centre is om de hoek.

Meer informatie, prijsopgave en bezichtiging


Central Station, Utrechtsestraat 38f, 6811 LZ Arnhem
Central Station
Utrechtsestraat 38F
6811 LZ Arnhem

Dit gebouw staat in het centrum van Arnhem. De locatie is erg goed bereikbaar via de A50 en de A12. De kantoren worden volledig gemeubileerd en gefaciliteerd opgeleverd. Er zijn vele ondersteunende faciliteiten aanwezig zoals schitterende vergaderfacilileiten, en videoconferencing. De kantoren zijn voor korte en lange periodes te huur. De kantoren zijn al vanaf 2 werkplekken beschikbaar.

Meer informatie, prijsopgave en bezichtiging


Facility Point Arnhem, Meander 251, 6825 MC Arnhem
Facility Point Arnhem
Meander 251
6825 MC Arnhem

Dit pand ligt aan de Pleyroute (N325), bij de ingang van het bedrijventerrein IJsseloord II, en is zowel met de auto als de fiets makkelijk bereikbaar. Er worden kantoorruimtes verhuurd van 18,5 tot 136 m2. Separaat aan de verhuurformule, biedt Facility Point Arnhem diensten aan als telefoon-, post- en frankeerservice en verhuur van vergaderruimtes.

Meer informatie, prijsopgave en bezichtiging


Lorentz, IJsselburcht 3, 6825 BS Arnhem
Lorentz
IJsselburcht 3
6825 BS Arnhem

Dit gebouw bevindt zich buiten het centrum van Arnhem, op 500 meter van het Velperbroekcircuit. Het pand beschikt over honderd ruimten, variŽrend in grootte van 13m2 tot 300m2. Enkele units zijn geschikt voor bedrijven met een grotere ruimtebehoefte en hebben een eigen entree. Separaat aan de verhuurformule, biedt het Lorentz diensten aan als telefoon-, post- en frankeerservice.

Meer informatie, prijsopgave en bezichtigingBusiness-centers.nl biedt u een volledig overzicht van kantoorruimte in business centers in Arnhem. Per business center kunt u eenvoudig meer informatie verkrijgen over kantoorruimte in Arnhem en contact laten opnemen voor een vrijblijvende prijsopgave of bezichtiging van het business center in Arnhem.

Voor een volledig ovezicht van alle soorten kantoorruimte huren: conventioneel, bedrijfsverzamelgebouw, business center in Arnhem kunt u terecht op de volgende website: www.kantoorruimte-huren.nl. Voor een overzicht van self-storage en opslagruimte huren in Arnhem kunt u terecht op de volgende website: www.opslagruimtes-huren.nl.

Arnhem - Centrum

Overzicht van kantoorruimte huren in business center in Arnhem

Nuttige adressen

Bezoekadres:
Postadres:
Telefoon:
Internet: 
 
 
 
 
 
© Business-centers.nl - Sitemap