Kantoorruimte huren in business center in: Bergen op Zoom | Centrum |
  Business-centers.nl
  Volledig overzicht van kantoorruimte in business centers

Volledig overzicht van kantoorruimte in business centers Homepage          
 Tips voor huren  
 FAQ                    
 Nieuws               
 Adverteren         
 Contact              
Bergen op Zoom


Interium, Zuidzijde Haven 39 A, 4611 HC Bergen op Zoom
Interium
Zuidzijde Haven 39 A
4611 HC Bergen op Zoom

In het havenkwartier van deze historische vestingstad bevindt zich dit monumentale gebouw. Achter de in oude luister herstelde historische buitenzijde bevindt zich een modern en uniek vormgegeven interieur. Hierbinnen is een verzameling creatieve ondernemers actief. De moderne, van alle gemakken voorziene kantoorunits hebben elk een uniek en eigenzinnig karakter. Daarnaast bieden de open ruimtes gelegenheid tot exposities, tentoonstellingen, productpresentaties en recepties.

Meer informatie, prijsopgave en bezichtigingBusiness-centers.nl biedt u een volledig overzicht van kantoorruimte in business centers in Bergen op Zoom. Per business center kunt u eenvoudig meer informatie verkrijgen over kantoorruimte in Bergen op Zoom en contact laten opnemen voor een vrijblijvende prijsopgave of bezichtiging van het business center in Bergen op Zoom.

Voor een volledig ovezicht van alle soorten kantoorruimte huren: conventioneel, bedrijfsverzamelgebouw, business center in Bergen op Zoom kunt u terecht op de volgende website: www.kantoorruimte-huren.nl. Voor een overzicht van opslagruimte en self-storage in Bergen op Zoom kunt u terecht op de volgende website: www.opslagruimtes-huren.nl.

Bergen op Zoom - Centrum

Overzicht van kantoorruimte huren in business center in Bergen op Zoom

Nuttige adressen

Bezoekadres:
Postadres:
Telefoon:
Internet: 
 
 
 
 
 
Business-centers.nl - Sitemap