Kantoorruimte huren in business center in: Bodegraven | Centrum |
  Business-centers.nl
  Volledig overzicht van kantoorruimte in business centers

Volledig overzicht van kantoorruimte in business centers Homepage          
 Tips voor huren  
 FAQ                    
 Nieuws               
 Adverteren         
 Contact              
Bodegraven


CBC Bodegraven II, Tolnasingel 1, 2411 PV Bodegraven
CBC Bodegraven II
Tolnasingel 1
2411 PV Bodegraven

Dit bedrijfspand bevat in totaal ca. 3.300 m˛ representatieve kantoorruimte verdeeld over de begane grond tot en met de 3e etage alsmede 155 m˛ bedrijfsruimte op de begane grond. In het kantoorgebouw bevinden zich diverse vergaderruimten welke gebruikt kunnen worden door de huurders als wel externe partijen. Verder is er een algemene receptie, restaurant, fitnessruimte en een kapsalon aanwezig. Er zijn diverse kantoorunits beschikbaar vanaf ca. 27 m˛.

Meer informatie, prijsopgave en bezichtiging


CBC Bodegraven I, Tolnasingel 3, 2411 PV Bodegraven
CBC Bodegraven I
Tolnasingel 3
2411 PV Bodegraven

Op uitstekende locatie, industrieterrein “Groote Wetering” gelegen zeer representatieve kantoorgebouw van totaal ca. 2.296 m˛. Het Business Center is een luxe kantoorgebouw met diverse faciliteiten en kunt u gebruik maken van diverse vergaderruimten. Vanaf circa 29 m2 is reeds een kantoorunit beschikbaar. U sluit een huurovereenkomst af voor onbepaalde tijd met een opzegtermijn van slechts 4 maanden.

Meer informatie, prijsopgave en bezichtigingBusiness-centers.nl biedt u een volledig overzicht van kantoorruimte in business centers in Bodegraven. Per business center kunt u eenvoudig meer informatie verkrijgen over kantoorruimte in Bodegraven en contact laten opnemen voor een vrijblijvende prijsopgave of bezichtiging van het business center in Bodegraven.

Voor een volledig ovezicht van alle soorten kantoorruimte huren: conventioneel, bedrijfsverzamelgebouw, business center in Bodegraven kunt u terecht op de volgende website: www.kantoorruimte-huren.nl. Voor een overzicht van opslagruimte en self-storage in Bodegraven kunt u terecht op de volgende website: www.opslagruimtes-huren.nl.

Bodegraven - Centrum

Overzicht van kantoorruimte huren in business center in Bodegraven

Nuttige adressen

Bezoekadres:
Postadres:
Telefoon:
Internet: 
 
 
 
 
 
© Business-centers.nl - Sitemap