Kantoorruimte huren in business center in: Braine-L'Alleud | Centrum |
  Business-centers.nl
  Volledig overzicht van kantoorruimte in business centers

Volledig overzicht van kantoorruimte in business centers Homepage          
 Tips voor huren  
 FAQ                    
 Nieuws               
 Adverteren         
 Contact              
Braine-L'Alleud (B)


Parc de L'Alliance, 9, Boulevard de France, bāt A, 1420 Braine-l'Alleud
Parc de L'Alliance
9, Boulevard de France, bāt A
1420 Braine-l'Alleud

Het Business Center is de perfecte omgeving voor al uw meetings of het onderbrengen van uw (tijdelijke) professionele kantoorruimte. Ideaal gelegen in een rustige en groene omgeving, maar toch met een frisse en moderne uitstraling.
Gesitueerd direct aan de uitrit van de Ring RO en slechts op 25 minuten rijafstand van Brussel's stadscentrum met connecties naar London (Eurostar) en Parijs of Amsterdam (Thalys). Vermijd de dagelijkse files naar Brussel en ontvang uw klanten in het Business Center. Uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer.

Meer informatie, prijsopgave en bezichtigingBusiness-centers.nl biedt u een volledig overzicht van kantoorruimte in business centers in Braine-L'Alleud. Per business center kunt u eenvoudig meer informatie verkrijgen over kantoorruimte in Braine-L'Alleud en contact laten opnemen voor een vrijblijvende prijsopgave of bezichtiging van het business center in Braine-L'Alleud.

Voor een volledig ovezicht van alle soorten kantoorruimte huren: conventioneel, bedrijfsverzamelgebouw, business center in Braine-L'Alleud kunt u terecht op de volgende website: www.kantoorruimte-huren.be.

Braine-L'Alleud - Centrum

Overzicht van kantoorruimte huren in business center in Braine-L'Alleud

Nuttige adressen

Bezoekadres:
Postadres:
Telefoon:
Internet: 
 
 
 
 
 
© Business-centers.nl - Sitemap