Kantoorruimte huren in business center in: Breda | Centrum |
  Business-centers.nl
  Volledig overzicht van kantoorruimte in business centers

Volledig overzicht van kantoorruimte in business centers Homepage          
 Tips voor huren  
 FAQ                    
 Nieuws               
 Adverteren         
 Contact              
Breda


Business Park, Claudius Prinsenhof, Verlengde Poolseweg 34-46, 4818 CL Breda
Business Park
Claudius Prinsenhof
Verlengde Poolseweg 34-46
4818 CL Breda

Dit kantoorgebouw staat op een nieuw ontwikkeld bedrijfsterrein. Dit kantoor gebouw is goed bereikbaar via de A27. De kantoorgebouw is erg modern met de nieuwste faciliteiten. De kantoren zijn vanaf 1 dag te huur, maar ook voor meerdere maanden of jaren. De kantoren worden desgewenst volledig operationeel opgeleverd voorzien van modern meubilair. De kantoren zijn er in verschillende maten, voor twee personen maar ook voor 40-50 personen.

Meer informatie, prijsopgave en bezichtiging


De Drie Hoefijzers, Ceresstraat 13, 4811 CA Breda
De Drie Hoefijzers
Ceresstraat 13
4811 CA Breda

Het business center is gevestigd in het oude hoofdkantoor van Oranjeboom "de Drie Hoefijzers". Het pand ligt op loopafstand van het NS-station en de binnenstad van Breda. De komst van de HSL-shuttles, die Breda vanaf 2009 aansluit op het Europese netwerk van Hogesnelheidstreinen, is als het ware de motor voor alle plannen en ontwikkelingen. Ook de uitvalswegen liggen op enkele minuten rijden. Het kantoorpand biedt meer dan 130 werkplekken.

Meer informatie, prijsopgave en bezichtiging


Claudius Prinsen, Claudius Prinsenlaan 128 - 138, 4818 CP Breda
Claudius Prinsen
Claudius Prinsenlaan 128 - 138
4818 CP Breda

Het luxueuze en representatieve gebouw 'Claudius Prinsen B' is gelegen binnen het kantorenpark 'Claudius Prinsen'. Het betreft een modern pand dat een nieuwe dimensie in het aanbieden van kantoren vormt. met riante ontvangsthal en de 'turnkey' kantoren. Goede bereikbaarheid , ruime parkeergelegenheid, de directe nabijheid van het Bourgondische centrum van Breda en een secretariaat waar u voor al uw opdrachten terecht kunt.

Meer informatie, prijsopgave en bezichtiging


Prinsenhil 29, 4825 AX Breda
Prinsenhil
Prinsenhil 29
4825 AX Breda

Dit business center is sinds 2000 gevestigd op een bedrijventerrein in Breda-Noord en is vanuit alle richtingen goed bereikbaar. Het pand heeft een moderne uitstraling en een eigen parkeerterrein. U kunt ook gebruik maken van allerlei faciliteiten en diensten. Buiten de specifieke functies van een business center kunt u hier ook opslagruimte huren. Er is kantoorruimte beschikbaar vanaf 20 m².

Meer informatie, prijsopgave en bezichtiging


Breda business park, Lijndonk / Konijnenberg, 4825 BG Breda
Breda business park
Lijndonk / Konijnenberg
4825 BG Breda

Uw eigen ruime kantoor van 22 m2 tot 1000 m2 reeds vanaf €245,- per maand. Exclusief servicekosten en BTW. Luxe gestoffeerde kantoren v.v. airconditioning, en alle andere moderne faciliteiten waaronder hoogwaardige geïnstalleerde communicatie apparatuur. 2 minuten lopen van / naar Makro Breda. Telefoonnummers beschikbaar uit alle Europese landen. Vandaag contact, morgen gesteld en gesetteld.

Meer informatie, prijsopgave en bezichtiging


Smederijstraat 2, 4814 DB Breda
Smederijstraat
Smederijstraat 2
4814 DB Breda

Het Business Centre in Breda is een modern nieuwbouw complex, een eyecatcher voor de stad. Bovendien is het pand zeer gunstig gelegen aan de rand van hartje centrum, nabij het NS-station en toch op slechts 5 minuten afstand van de A16. Er is een centrale receptie, gemeenschappelijke kantoor- en vergaderfaciliteiten, kopieer- en inbindservice, moderne telefooncentrale en ondersteuning door een professioneel secretariaat. Het pand is voorzien van een goede gratis parkeergelegenheid. Er zijn units beschikbaar vanaf 19m2.

Meer informatie, prijsopgave en bezichtiging


Etnastraat 20, 4814 AA Breda
Etnastraat
Etnastraat 20
4814 AA Breda

Dit bedrijvencentrum is sinds 1992 gevestigd aan de rand van het oude stadscentrum, maar toch goed bereikbaar. Het authentieke gebouw is een voormalig klooster met een karakteristieke uitstraling. Naast het huren van kantoren en het gebruiken van dit pand als vestigingsadres kunt u hier gebruik maken van allerlei faciliteiten en diensten. Dit pand heeft al kantoorruimtes ter beschikking vanaf 12 m².

Meer informatie, prijsopgave en bezichtigingBusiness-centers.nl biedt u een volledig overzicht van kantoorruimte in business centers in Breda. Per business center kunt u eenvoudig meer informatie verkrijgen over kantoorruimte in Breda en contact laten opnemen voor een vrijblijvende prijsopgave of bezichtiging van het business center in Breda.

Voor een volledig ovezicht van alle soorten kantoorruimte huren: conventioneel, bedrijfsverzamelgebouw, business center in Breda kunt u terecht op de volgende website: www.kantoorruimte-huren.nl. Voor een overzicht van self-storage en opslagruimte huren in Breda kunt u terecht op de volgende website: www.opslagruimtes-huren.nl.

Breda - Centrum

Overzicht van kantoorruimte huren in business center in Breda

Nuttige adressen

Bezoekadres:
Postadres:
Telefoon:
Internet: 
 
 
 
 
 
© Business-centers.nl - Sitemap