Kantoorruimte huren in business center in: Den Haag | Centrum | Beatrixkwartier | Wijnhavenkwartier | De Resident | CS-kwadrant | Utrechtsebaan | Forepark
  Business-centers.nl
  Volledig overzicht van kantoorruimte in business centers

Volledig overzicht van kantoorruimte in business centers Homepage          
 Tips voor huren  
 FAQ                    
 Nieuws               
 Adverteren         
 Contact              
Den Haag


Central Station, Koningin Juliana Plein 10, 2595 AA Den Haag
Central Station
Koningin Juliana Plein 10
2595 AA Den Haag

Het business centre dankt haar naam aan de perfecte ligging bovenop de belangrijkste openbaar vervoer terminal van de Randstad. Ook met de auto is het business centre uitstekend te bereiken en er is voorzien in uitgebreide parkeergelegenheid. Het gebouw biedt een fantastisch uitzicht over de omgeving en is voorzien van volledige ingerichte kantoorruimtes, vergaderruimtes en een business lounge.

Meer informatie, prijsopgave en bezichtiging


City, Haagsche Hof, Parkstraat 83, 2514 JG Den Haag
City
Haagsche Hof
Parkstraat 83
2514 JG Den Haag

Dit kantoor is op loop afstand van paleis Noordeinde in het centrum van Den Haag. De kantoren zijn te huur vanaf 1 maand en worden volledig operationeel aangeboden. Er zijn moderne vergaderruimten aanwezig en secretariële ondersteuning.

Meer informatie, prijsopgave en bezichtiging


President Kennedylaan 19, 2517 JK Den Haag
President Kennedylaan
President Kennedylaan 19
2517 JK Den Haag

Dit kantorencentrum heeft een vloeroppervlak van 5.500 m2. Kantoorunits (vanaf 25 m2) variëren in grootte en zijn eenvoudig te clusteren. Om het gebouw ligt een eigen parkeerterrein.
De kantoorunits zijn gestoffeerd en voorzien van aansluitmogelijkheden voor uw telecommunicatie. Desgewenst wordt de kantoorruimte voor u ingericht en gemeubileerd verhuurd.

Meer informatie, prijsopgave en bezichtiging


Bezuidenhout, Bezuidenhoutseweg 161, 2594 AG Den Haag
Bezuidenhout
Bezuidenhoutseweg 161
2594 AG Den Haag

Dit Kantorencentrum ligt op loopafstand van het Centraal Station Den Haag en heeft 2.200 m2 kantoorruimte. Units (vanaf 25 m2) variëren in grootte en zijn onbeperkt te clusteren. De kantoorunits zijn gestoffeerd en voorzien van optimale aansluitingsmogelijkheden voor uw telecommunicatie.
De buitengevel van Bezuidenhout is karakteristiek, terwijl de luxe inrichting binnen ervoor zorgt dat u en uw relaties zich thuis voelen.

Meer informatie, prijsopgave en bezichtiging


Park Centre, Parkweg 2, 2585 JJ Den Haag
Park Centre
Parkweg 2
2585 JJ Den Haag

Dit business centre is gevestigd in een prestigieuze Haagse villa in de prachtige groene omgeving van het Van Stolkpark.
Het centre is, met haar gratis parkeergelegenheid, uitstekend per auto bereikbaar en ook zeer gunstig gelegen ten opzichte van openbaar vervoer. Er is een groot aanbod van kantoorruimten voor één of meerdere personen, welke u gemeubileerd kunt huren.

Meer informatie, prijsopgave en bezichtiging


Equinox, Jan Pieterszoon Coenstraat 7, 2595 WP Den Haag
Equinox
Jan Pieterszoon Coenstraat 7
2595 WP Den Haag

De gebouw bevindt zich in het centrum van Den Haag boven de Utrechtsebaan en is dan ook makkelijk bereikbaar met de auto. Tevens is het centraal station op loopafstand. De kantoren zijn er modern met de nieuwste technologische verbindingen. De kantoren worden gemeubileerd aangeboden voor korte of lange perioden. Tevens is het mogelijk om gebruik te maken van de aanwezige vergaderzalen.

Meer informatie, prijsopgave en bezichtigingBusiness-centers.nl biedt u een volledig overzicht van kantoorruimte in business centers in Den Haag. Per business center kunt u eenvoudig meer informatie verkrijgen over kantoorruimte in Den Haag en contact laten opnemen voor een vrijblijvende prijsopgave of bezichtiging van het business center in Den Haag.

Voor een volledig ovezicht van alle soorten kantoorruimte huren: conventioneel, bedrijfsverzamelgebouw, business center in Den Haag kunt u terecht op de volgende website: www.kantoorruimte-huren.nl. Voor een overzicht van self-storage en opslagruimte huren in Den Haag kunt u terecht op de volgende website: www.opslagruimtes-huren.nl.

Den Haag - Beatrixkwartier
Kantoorruimte huren in business center Den Haag - Beatrixkwartier Het
Beatrixkwartier omtwikkelt zich tot het topzakendistrict van Den Haag. Het ligt tussen de Utrechtsebaan, Bezuidenhout-Midden, Juliana van Stolberglaan en de spoorbaan. Het gebied is 18 hectare groot en heeft verschillende functies: kantoren, woningen, winkels, parkeervoorzieningen, een viersterren hotel, diverse restaurants, crèches, fitness en een grand café. De bereikbaarheid uitstekend: dwars door de nieuw ingerichte, 45 meter brede Prinses Beatrixlaan loopt sinds 2007 de RandstadRail. Kortom, Beatrixkwartier is the Boulevard of Connections. Het Beatrixkwartier bestaat uit de volgende projecten:

 • CentreCourt
 • Prinsenhof
 • De Monarch
 • ING Conferentiecentrum
 • Siemens/ Beatrixpark
 • RandstadRail

Overzicht van kantoorruimte huren in business center in Den Haag

Den Haag - Spuikwartier
Eind 2003 is gestart met de grootscheepse herontwikkeling van het Spuikwartier (voorheen Spuimarkt); Er komen nieuwe winkels, woningen en uitgaansvoorzieningen in de omgeving van de Grote Marktstraat en de Nieuwe Kerk.

Overzicht van kantoorruimte huren in business center in Den Haag

Den Haag - Stadhuis
Het spierwitte stadhuiscomplex - ook wel 'IJspaleis' - telt elf verdiepingen. Het heeft twee kantoorvleugels: één aan de Turfmarkt en één aan de Kalvermarkt. Hierin werken circa 2.300 ambtenaren. De vleugels vormen de wanden van een groot Atrium.

Overzicht van kantoorruimte huren in business center in Den Haag

Den Haag - Wijnhavenkwartier
Het
Wijnhavenkwartier ligt tussen het Centraal Station en het Spuikwartier. Op die plek - middenin het centrum van Den Haag - ontwikkelt de gemeente in samenwerking met partners een nieuw wandel-, winkel-, werk- en woongebied. (Ministerie)medewerkers, passanten over de Turfmarktroute, winkelende en recreërende bezoekers en bewoners maken dit samen tot een levendig deel van de binnenstad. De herontwikkeling gebeurt in twee fases:
 • Drie torens op de voormalige plek van de Zwarte Madonna
 • Combitorens met woningen, kantoren, restaurants en voorzieningen met een cultureel karakter, op de huidige plek van de ministeries van Justitie en van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties

Overzicht van kantoorruimte huren in business center in Den Haag

Den Haag - De Resident
De
Resident is in 2002 afgerond. Onder leiding van stedenbouwkundige en architect Rob Krier hebben in totaal tien architecten de Resident vormgegeven. Vooral de Muzentoren, Zurichtoren, Helicon en Castalia zijn architectonische hoogstandjes. De Resident heeft drie pleinen, waaronder het Muzenplein, twee straatjes en vier binnentuinen. De Resident is één van de eerste publiek private samenwerkingsprojecten met een dergelijke omvang. De Resident brengt dus met recht de nieuwe skyline van de hofstad tot grote, internationale hoogte. De Resident bestaat uit de volgende projecten:
 • Aubade en Parabel
 • Calliopestraat
 • Castalia
  Castalia is als eerste gebouwd. Het rode enorme 'herenhuis' met blauwe puntdaken is door omwoners al snel omgedoopt tot 'de Haagse tieten'.
 • Clioplein
 • Helicon
  Samen met het naastgelegen Castalia is het gebouw Helicon in gebruik bij het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. De twee gebouwen zijn op de vierde verdieping met elkaar verbonden. Tussen beide gebouwen ligt het Parnassusplein.
 • Muzenplein
 • Muzenstraat
  Dit kantoor- en woongebouw in de Muzenstraat ligt tegenover de Zurichtoren.
 • Muzentoren, Orion, Sirius
  De twee gebouwen - Orion en Sirius - naast de Muzentoren lijken op elkaar, maar zijn niet symmetrisch. Zij zijn wel even hoog als de omliggende bebouwing.
 • Turfmarkt, MCMX, oude Staatsdrukkerij
  De Turfmarkt is dé wandelroute tussen het Centraal Station en het winkelhart/Spui van Den Haag. Het zit tussen De Resident en het Wijnhavenkwartier ingesloten.
 • Zurichtoren
  De Zurichtoren heeft zijn naam te danken aan verzekeringsconcern Zurich. Dit was een belangrijke investeerder en heeft zich lange tijd in de toren gevestigd. In de volksmond heet de Zurichtoren ook wel 'De Citruspers'.

Overzicht van kantoorruimte huren in business center in Den Haag

Den Haag - VROM, Hoftoren
De Hoftoren staat tussen het Ministerie van VROM, het Centraal Station en De Resident. Een deel van het gebouw huisvest het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen (OCW). Daarmee zitten alle ministeries nu in Den Haag. Het nieuwe gebouw van het Ministerie van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieu (VROM) zit tegenover het Centraal Station. Het moest onderdeel worden van de Turfmarktroute, die loopt tussen Centraal Station en de binnenstad.

Overzicht van kantoorruimte huren in business center in Den Haag

Den Haag - Nieuw Centraal (CS-kwadrant)
Kantoorruimte huren in business center Den Haag - CS-kwadrant Station
Den Haag Centraal en omgeving transformeert tot hét vervoersknooppunt van stad en regio. In 2020 passeren er geschat 350.000 reizigers per dag. Dat is een verdubbeling ten opzichte van 2000. Dit is mede door de komst van de RandstadRail en de Hoge Snelheidslijn (HSL). Daarom wordt het stationsgebied omgetoverd tot modern, internationaal openbaar vervoershart; een toplocatie voor reizen, werken, wonen, uitgaan en winkelen. Daarbij blijft 'het groen' in en rondom het Malieveld behouden. Het gebied wordt prettig, ruim en toegankelijk. Het Masterplan telt vijf projecten:
 • Koningin Julianaplein
 • Nieuw Babylon
 • Anna van Buerenplein
 • Overbouwing busplatform
 • Openbare ruimte

Overzicht van kantoorruimte huren in business center in Den Haag

Den Haag - Utrechtsebaan, Grotiusplaats
 • Bruggebouwen West en Oost
  Bruggebouw West overspant samen met Bruggebouw Oost de Utrechtsebaan. Tussen het gebouw en de nieuwbouw van Paleis van Justitie is een fysieke verbinding gemaakt. Dit is gedaan in de vorm van een achtkantige luchtbrug op circa 10 meter boven de grond. De bruggebouwen zitten als een soort 'pleisters op de wond' en trekken de stadsdelen ten noorden en ten zuiden van de Utrechtsebaan bij elkaar.
 • Bruggebouw Oost
  Dit gebouw heeft een hoog gedeelte van acht en een lager gedeelte van vijf verdiepingen. De drie bovenste verdiepingen vormen een 'kantoorvilla'. Onder de kantoren is een parkeergarage voor 94 auto's.
 • Equinox
  In dit project is op twee manieren sprake van dubbel grondgebruik. Equinox staat niet alleen boven de Utrechtsebaan, ook de J.P. Coenstraat loopt onder het gebouw door. Vanaf de J.P. Coenstraat gezien fungeert het gebouw als poort naar de wijk Bezuidenhout-West. Vanaf de Utrechtsebaan gezien 'zweeft' het gebouw als een ellips boven de snelweg.
 • Grotiustoren
  Kantoorruimte huren in business center Den Haag - Grotiustoren Er komen twee kantoortorens van respectievelijk 16 en 25 lagen, die tussen de 13e en 16e verdieping met elkaar verbonden worden. Het totale oppervlak bedraagt enerzijds 25.000m² kantoren en anderzijds 3.500m² kantoren en andere commerciële functies; Verder komt er een ondergrondse parkeergarage voor circa 300 auto's.
 • Haagse Poort
  Dit groen-wit gestreepte kantoorgebouw van Nationale Nederlanden is voor velen de toegangspoort tot Den Haag. Het is het eerste gebouw dat over de Utrechtsebaan heen is gebouwd. Het gebouw staat aan beide zijden van de Utrechtsebaan.
 • Hoek Adelheidstraat Juliana van Stolberglaan
 • Malietoren
  De Malietoren wordt ook wel VNO/NCW-toren genoemd, naar de hoofdgebruiker van het pand. De Malietoren komt je als automobilist tegemoet aan het einde van de Utrechtsebaan.
 • Paleis van Justitie
  In het Paleis van Justitie zit het Gerechtshof, de Arrondissementsrechtbank en het Kantongerecht. Deze kantoortoren telt 19 verdiepingen en is 70 meter hoog. De toren geeft met zijn schuin oplopende top een eigen accent aan de Haagse skyline.
 • Prins Willem-Alexanderweg

Overzicht van kantoorruimte huren in business center in Den Haag

Den Haag - Laan van NOI
Op dit moment worden in een haalbaarheidsstudie oplossingen gezocht voor de inrichting van het bosdeel van de Laan van NOI tussen de Bezuidenhoutseweg en de Benoordenhoutseweg.

Overzicht van kantoorruimte huren in business center in Den Haag

Den Haag - Bedrijventerreinen
  Haagse bedrijventerreinen
 • Zichtenburg, Kerketuinen, Dekkershoek (ZKD)
 • Fruitweg
 • Uitenhagestraat (voormalige Monstersestraat)
 • Scheveningen-Haven
 • Forepark / Middenweg
 • Westvlietweg II
 • Westvlietweg III
 • Westvlietweg IV
 • Bedrijvenpark Ypenburg

  Bedrijventerreinen in transformatie

 • Binckhorst
 • Laakhaven West
 • Petroleumhaven
 • Gemengde werklocaties
 • Laakhaven Centraal

  Bedrijventerreinen met een Haagse deelname

 • Plaspoelpolder
 • Broekpolder
 • Hoornwijck
 • Wateringse Veld

  Bedrijventerreinen in ontwikkeling en strategische reserves

 • TNO terrein
 • Bedrijvencentrum De Bras
 • A12 zone
 • De Dijken (voorheen Rietwijk)
 • HarnaschPolder
 • Sion ’t Haantje

Overzicht van kantoorruimte huren in business center in Den Haag

Nuttige adressen
Dienst Stedelijke Ontwikkeling
Bezoekadres: Spui 70, Den Haag
Postadres: Postbus 12 655, 2500 DP Den Haag
Telefoon: 010 489 69 44
Internet: www.denhaag.nl
 
 
 
 
 
 
© Business-centers.nl - Sitemap