Kantoorruimte huren in business center in: Eindhoven | Centrum |
  Business-centers.nl
  Volledig overzicht van kantoorruimte in business centers

Volledig overzicht van kantoorruimte in business centers Homepage          
 Tips voor huren  
 FAQ                    
 Nieuws               
 Adverteren         
 Contact              
Eindhoven


Central Station, Fellenoord 130, 5611 ZB Eindhoven
Central Station
Fellenoord 130
5611 ZB Eindhoven

Dit kantoor gebouw is loopafstand van centraal station en makkelijk aan te rijden van af de snelweg. De kantoren worden gemeubileerd opgeleverd en zijn voorzien van internet verbinden en telefoon aansluitingen. Er zijn moderne vergaderruimten aanwezig en tevens is de receptie bemand. De kantoren kunnen al vanaf 1 maand worden gehuurd. Er zijn kleine kantoren aanwezig, vanaf twee personen maar ook grotere kantoren.

Meer informatie, prijsopgave en bezichtiging


Bta Technology & Business Accelerator Eindhoven, High Tech Campus 9, 5600 AT Eindhoven
Bta Technology & Business Accelerator Eindhoven
High Tech Campus 9
5600 AT Eindhoven

Bta ligt op de High Tech Campus, direct aan de A2 en A67. Het is een modern bedrijvencentrum voor jonge, groeiende R&D bedrijven. Bta biedt kantoorruimte varirend van 25m2 tot 65m2 en laboratoriumruimte van ongeveer 40m2. Het centrum beschikt over een hoogwaardige ICT infrastructuur en het biedt op inhuurbasis het gebruik van de voorzieningen op de High Tech Campus.

Meer informatie, prijsopgave en bezichtiging


De Ring, Weegschaalstraat 3, 5632 CW Eindhoven
De Ring
Weegschaalstraat 3
5632 CW Eindhoven

De Ring vindt u in het noorden van Eindhoven. De optimale ligging zorgt voor een snelle verbinding met de autosnelwegen en het centrum van de stad. Ook met het openbaar vervoer is de locatie snel te bereiken. Er is voldoende parkeergelegenheid, ook voor bezoekers. De gestoffeerde kantoorunits zijn voorzien van alle moderne communicatiemiddelen. Het kantoorgebouw bevat units van 23 tot 60 m2. Er zijn diverse centrale faciliteiten zoals vergaderruimten en spreekkamers.

Meer informatie, prijsopgave en bezichtiging


Gilde, Kanaaldijk zuid 19, 5611 VA Eindhoven
Gilde
Kanaaldijk zuid 19
5611 VA Eindhoven

Bedrijvencentrum Gilde ligt in het centrum van Eindhoven. In het bedrijvencentrum worden kantoor-, atelier- en productieruimtes aangeboden vanaf 30m. Het centrum richt zich op jonge, startende business-to-business ondernemingen uit Eindhoven. Er is extra ondersteuning mogelijk voor starters vanuit een achterstandspositie. De huurprijzen in Gilde zijn gunstig, terwijl de opzegtermijn van het huurcontract kort is.

Meer informatie, prijsopgave en bezichtiging


Twinning Center, De Zaale 11, 5612 AJ Eindhoven
Twinning Center Eindhoven
De Zaale 11
5612 AJ Eindhoven

Twinning Center ligt op het terrein van de Technische Universiteit Eindhoven, op een zichtlocatie aan de rondweg. Het is een modern bedrijvencentrum voor startende en jonge ICT (of daaraan gerelateerde) business-to-business bedrijven. Het centrum biedt units van 25m2 tot 50 m2 met een uitgebreid pakket aan diensten en voorzieningen, waaronder een telefoon- en secretariaatsservice. Twinning Center beschikt over een hoogwaardige ICT infrastructuur en er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Meer informatie, prijsopgave en bezichtigingBusiness-centers.nl biedt u een volledig overzicht van kantoorruimte in business centers in Eindhoven. Per business center kunt u eenvoudig meer informatie verkrijgen over kantoorruimte in Eindhoven en contact laten opnemen voor een vrijblijvende prijsopgave of bezichtiging van het business center in Eindhoven.

Voor een volledig ovezicht van alle soorten kantoorruimte huren: conventioneel, bedrijfsverzamelgebouw, business center in Eindhoven kunt u terecht op de volgende website: www.kantoorruimte-huren.nl. Voor een overzicht van self-storage en opslagruimte huren in Eindhoven kunt u terecht op de volgende website: www.opslagruimtes-huren.nl.

Eindhoven - Centrum

Overzicht van kantoorruimte huren in business center in Eindhoven

Nuttige adressen

Bezoekadres:
Postadres:
Telefoon:
Internet: 
 
 
 
 
 
Business-centers.nl - Sitemap