Kantoorruimte huren in business center in: Etten-Leur | Centrum |
  Business-centers.nl
  Volledig overzicht van kantoorruimte in business centers

Volledig overzicht van kantoorruimte in business centers Homepage          
 Tips voor huren  
 FAQ                    
 Nieuws               
 Adverteren         
 Contact              
Etten-Leur


Bredaseweg 185, 4872 LA Etten-Leur
Bredaseweg
Bredaseweg 185
4872 LA Etten-Leur

Het Business Centre is gevestigd in een modern en architectonisch verantwoord nieuwbouw complex, direct gelegen aan de afrit van de A58, afslag 18, Etten Leur Centrum. Er is een centrale receptie, gemeenschappelijke kantoor- en vergaderfaciliteiten, kopieer- en inbindservice, moderne telefooncentrale en ondersteuning door een professioneel secretariaat. Het pand is voorzien van een goede gratis parkeergelegenheid. Er zijn units beschikbaar vanaf 18m2.

Meer informatie, prijsopgave en bezichtigingBusiness-centers.nl biedt u een volledig overzicht van kantoorruimte in business centers in Etten-Leur. Per business center kunt u eenvoudig meer informatie verkrijgen over kantoorruimte in Etten-Leur en contact laten opnemen voor een vrijblijvende prijsopgave of bezichtiging van het business center in Etten-Leur.

Voor een volledig ovezicht van alle soorten kantoorruimte huren: conventioneel, bedrijfsverzamelgebouw, business center in Etten-Leur kunt u terecht op de volgende website: www.kantoorruimte-huren.nl. Voor een overzicht van opslagruimte en self-storage in Etten-Leur kunt u terecht op de volgende website: www.opslagruimtes-huren.nl.

Etten-Leur - Centrum

Overzicht van kantoorruimte huren in business center in Etten-Leur

Nuttige adressen

Bezoekadres:
Postadres:
Telefoon:
Internet: 
 
 
 
 
 
Business-centers.nl - Sitemap