Kantoorruimte huren in business center in: Geleen | Centrum |
  Business-centers.nl
  Volledig overzicht van kantoorruimte in business centers

Volledig overzicht van kantoorruimte in business centers Homepage          
 Tips voor huren  
 FAQ                    
 Nieuws               
 Adverteren         
 Contact              
Geleen


BC Borrekuil
BC Borrekuil

Dit Business Centers biedt in de regio Sittard-Geleen een nieuw concept aan. Een concept dat bestaat uit flexibele kantoorruimte, ruime parkeervoorziening, soepele contracttermijnen, scherpe huurprijzen en een uitgebreid netwerk. Ook het LBC Meeting Point maakt onderdeel uit van dit concept. Het is een uniek gebouw, flexibel van opzet en energiezuinig. Of u nu kiest voor kantoorruimte vanaf 30 m≤ of een hele etage van 250 of 350 m≤, LIOF Business Center Borrekuil is er voor u.

Meer informatie, prijsopgave en bezichtigingBusiness-centers.nl biedt u een volledig overzicht van kantoorruimte in business centers in Geleen. Per business center kunt u eenvoudig meer informatie verkrijgen over kantoorruimte in Geleen en contact laten opnemen voor een vrijblijvende prijsopgave of bezichtiging van het business center in Geleen.

Voor een volledig ovezicht van alle soorten kantoorruimte huren: conventioneel, bedrijfsverzamelgebouw, business center in Geleen kunt u terecht op de volgende website: www.kantoorruimte-huren.nl. Voor een overzicht van opslagruimte en self-storage in Geleen kunt u terecht op de volgende website: www.opslagruimtes-huren.nl.

Geleen - Centrum

Overzicht van kantoorruimte huren in business center in Geleen

Nuttige adressen

Bezoekadres:
Postadres:
Telefoon:
Internet: 
 
 
 
 
 
© Business-centers.nl - Sitemap