Kantoorruimte huren in business center in: Goes | Centrum |
  Business-centers.nl
  Volledig overzicht van kantoorruimte in business centers

Volledig overzicht van kantoorruimte in business centers Homepage          
 Tips voor huren  
 FAQ                    
 Nieuws               
 Adverteren         
 Contact              
Goes


Stationspark 45, 4462 DZ Goes
Stationspark
Stationspark 45
4462 DZ Goes

Deze aanbieder biedt kant en klare kantoorruimten aan. Zodat u zich niet bezig hoeft te houden met de inrichting van het kantoor, de voorzieningen en het onderhoud van het pand. Huren is zowel voor een langere periode als voor een incidentele vergadering mogelijk. Via een uitgebreid dienstenpakket kunt u op allerlei manieren ondersteund worden. U heeft de keuze uit drie mogelijkheden, die tegen een scherpe prijs aangeboden worden. Volledig ingerichte kantoorruimte, virtuele kantoorruimte en een dienstenpakket.

Meer informatie, prijsopgave en bezichtiging


BC Goes/Station, Lijnbaan 9, 4461 HK Goes
BC Goes/Station
Lijnbaan 9
4461 HK Goes

Het pand biedt alle faciliteiten voor bedrijven vanaf 1 tot ca. 15 medewerkers met de professionaliteit en uitstraling van de grotere MKB-bedrijven. De mogelijkheid bestaat om gebruik te maken van gemeenschappelijke vergaderruimten en spreekkamers, centrale pantry's en een gezamenlijke receptie. Met openbaar vervoer en parkeerruimte in de directe omgeving, is de bereikbaarheid optimaal. Er zijn ruimtes beschikbaar vanaf 15 m2.

Meer informatie, prijsopgave en bezichtiging


BC Goes, Klein Frankrijk, 74461 ZN Goes
BC Goes
Klein Frankrijk
74461 ZN Goes

Het pand biedt alle faciliteiten voor kleinere bedrijven met de professionaliteit en uitstraling van de grotere MKB-bedrijven. De mogelijkheid bestaat om gebruik te maken van gemeenschappelijke vergaderruimten en spreekkamers, centrale pantry's en een gezamenlijke receptie. Met openbaar vervoer en parkeerruimte in de directe omgeving, is de bereikbaarheid optimaal. Er zijn al units te huur vanaf 30 m2.

Meer informatie, prijsopgave en bezichtigingBusiness-centers.nl biedt u een volledig overzicht van kantoorruimte in business centers in Goes. Per business center kunt u eenvoudig meer informatie verkrijgen over kantoorruimte in Goes en contact laten opnemen voor een vrijblijvende prijsopgave of bezichtiging van het business center in Goes.

Voor een volledig ovezicht van alle soorten kantoorruimte huren: conventioneel, bedrijfsverzamelgebouw, business center in Goes kunt u terecht op de volgende website: www.kantoorruimte-huren.nl. Voor een overzicht van opslagruimte en self-storage in Goes kunt u terecht op de volgende website: www.opslagruimtes-huren.nl.

Goes - Centrum

Overzicht van kantoorruimte huren in business center in Goes

Nuttige adressen

Bezoekadres:
Postadres:
Telefoon:
Internet: 
 
 
 
 
 
Business-centers.nl - Sitemap