Kantoorruimte huren in business center in: Haarlem | Centrum |
  Business-centers.nl
  Volledig overzicht van kantoorruimte in business centers

Volledig overzicht van kantoorruimte in business centers Homepage          
 Tips voor huren  
 FAQ                    
 Nieuws               
 Adverteren         
 Contact              
Haarlem


CBC Haarlem, A. Hofmanweg 5a, 2031 BH Haarlem
CBC Haarlem
A. Hofmanweg 5a
2031 BH Haarlem

Het Business Center ligt op nauwelijks 3 minuten rijden van de rijksweg A9 (Amsterdam-Alkmaar) en Schiphol ligt op slechts 15 minuten afstand. De gebouwen bevatten in totaal 8.000 m kantoorruimte en circa 13.000 m bedrijfsruimte. In het kantoorgebouw bevinden zich diverse vergader- en conferentieruimtes die gebruikt kunnen worden door de huurders. Verder is er een restaurant, een kinderdagverblijf en een sportcentrum aanwezig. Er zijn units beschikbaar vanaf ca. 32 m.

Meer informatie, prijsopgave en bezichtiging


Leidsevaart 594, 2014 HT Haarlem
Leidsevaart
Leidsevaart 594
2014 HT Haarlem

Het pand biedt full-service huisvesting aan kleinschalige ondernemingen. Perfecte strategische ligging aan de Westelijke randweg, kruising Leidsevaart. Het pand beschikt over kantoorruimtes vanaf 16,5m, vergaderruimtes, presentatieruimtes, trainingsruimtes en tijdelijke werkplekken. Voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

Meer informatie, prijsopgave en bezichtigingBusiness-centers.nl biedt u een volledig overzicht van kantoorruimte in business centers in Haarlem. Per business center kunt u eenvoudig meer informatie verkrijgen over kantoorruimte in Haarlem en contact laten opnemen voor een vrijblijvende prijsopgave of bezichtiging van het business center in Haarlem.

Voor een volledig ovezicht van alle soorten kantoorruimte huren: conventioneel, bedrijfsverzamelgebouw, business center in Haarlem kunt u terecht op de volgende website: www.kantoorruimte-huren.nl. Voor een overzicht van opslagruimte en self-storage in Haarlem kunt u terecht op de volgende website: www.opslagruimtes-huren.nl.

Haarlem - Centrum

Overzicht van kantoorruimte huren in business center in Haarlem

Nuttige adressen

Bezoekadres:
Postadres:
Telefoon:
Internet: 
 
 
 
 
 
Business-centers.nl - Sitemap