Kantoorruimte huren in business center in: Heerlen | Centrum |
  Business-centers.nl
  Volledig overzicht van kantoorruimte in business centers

Volledig overzicht van kantoorruimte in business centers Homepage          
 Tips voor huren  
 FAQ                    
 Nieuws               
 Adverteren         
 Contact              
Heerlen


BC Heerlen, Economiestraat 39, 6433 KC Heerlen
BC Heerlen
Economiestraat 39
6433 KC Heerlen

Dit pand biedt toegesneden kleinschalige, laagdrempelige huisvesting en daaraan gerelateerde dienstverlening die volledig is afgestemd op de wensen van de markt. Er is al kantoorruimte beschikbaar vanaf 11 m2. Daarnaast zijn er 15 bedrijfshallen (vanaf 250 m2) met inpandig kantoor. Het pand beschikt over een receptie en vergader faciliteiten en er is voldoende parkeergelegenheid.

Meer informatie, prijsopgave en bezichtiging


BC Technohouse, Nieuw Eyckholt 290/296, 6419 DJ Heerlen
BC Technohouse
Nieuw Eyckholt 290/296
6419 DJ Heerlen

Dit pand biedt toegesneden kleinschalige, laagdrempelige huisvesting en daaraan gerelateerde dienstverlening die volledig is afgestemd op de wensen van de markt. Er is al kantoorruimte beschikbaar vanaf 43 m2. Het pand beschikt over een receptie en vergader faciliteiten en er is voldoende parkeergelegenheid.

Meer informatie, prijsopgave en bezichtiging


Avantis BC, Snellius 1, 6422 RM Heerlen
Avantis BC
Snellius 1
6422 RM Heerlen

Dit pand biedt toegesneden kleinschalige, laagdrempelige huisvesting en daaraan gerelateerde dienstverlening die volledig is afgestemd op de wensen van de markt. Er is al kantoorruimte beschikbaar vanaf 30 m2. Het pand beschikt over een receptie en vergader faciliteiten en er is voldoende parkeergelegenheid.

Meer informatie, prijsopgave en bezichtigingBusiness-centers.nl biedt u een volledig overzicht van kantoorruimte in business centers in Heerlen. Per business center kunt u eenvoudig meer informatie verkrijgen over kantoorruimte in Heerlen en contact laten opnemen voor een vrijblijvende prijsopgave of bezichtiging van het business center in Heerlen.

Voor een volledig ovezicht van alle soorten kantoorruimte huren: conventioneel, bedrijfsverzamelgebouw, business center in Heerlen kunt u terecht op de volgende website: www.kantoorruimte-huren.nl. Voor een overzicht van opslagruimte en self-storage in Heerlen kunt u terecht op de volgende website: www.opslagruimtes-huren.nl.

Heerlen - Centrum

Overzicht van kantoorruimte huren in business center in Heerlen

Nuttige adressen

Bezoekadres:
Postadres:
Telefoon:
Internet: 
 
 
 
 
 
Business-centers.nl - Sitemap