Kantoorruimte huren in business center in: Helmond | Centrum |
  Business-centers.nl
  Volledig overzicht van kantoorruimte in business centers

Volledig overzicht van kantoorruimte in business centers Homepage          
 Tips voor huren  
 FAQ                    
 Nieuws               
 Adverteren         
 Contact              
Helmond


Carré, Steenovenweg 5, 5708 HN Helmond
Carré
Steenovenweg 5
5708 HN Helmond

Bedrijvencentrum Carré in Helmond ligt langs snelweg Eindhoven-Helmond, op ongeveer vijftien autominuten van Eindhoven. Het biedt hoogwaardige huisvestingsmogelijkheden vanaf 25m2 voor beginnende en doorgroeiende business-to-business bedrijven. Het aanbod bestaat zowel uit kantoor-, atelier- en productieruimten. Het centrum biedt een uitgebreid pakket van diensten en voorzieningen, waaronder telefoon- en secretariaatsservice. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Meer informatie, prijsopgave en bezichtigingBusiness-centers.nl biedt u een volledig overzicht van kantoorruimte in business centers in Helmond. Per business center kunt u eenvoudig meer informatie verkrijgen over kantoorruimte in Helmond en contact laten opnemen voor een vrijblijvende prijsopgave of bezichtiging van het business center in Helmond.

Voor een volledig ovezicht van alle soorten kantoorruimte huren: conventioneel, bedrijfsverzamelgebouw, business center in Helmond kunt u terecht op de volgende website: www.kantoorruimte-huren.nl. Voor een overzicht van opslagruimte en self-storage in Helmond kunt u terecht op de volgende website: www.opslagruimtes-huren.nl.

Helmond - Centrum

Overzicht van kantoorruimte huren in business center in Helmond

Nuttige adressen

Bezoekadres:
Postadres:
Telefoon:
Internet: 
 
 
 
 
 
© Business-centers.nl - Sitemap