Kantoorruimte huren in business center in: Hilversum | Centrum |
  Business-centers.nl
  Volledig overzicht van kantoorruimte in business centers

Volledig overzicht van kantoorruimte in business centers Homepage          
 Tips voor huren  
 FAQ                    
 Nieuws               
 Adverteren         
 Contact              
Hilversum


Koninginneweg 11, 1217 KP Hilversum
Koninginneweg
Koninginneweg 11
1217 KP Hilversum

Het business center is gevestigd in een statige villa. De villa is opgebouwd uit drie verschillende gebouwen, namelijk de oude villa aan de voorkant, de witte villa aan de achterkant met als verbinding de glazen serre met bomenpatroon in het midden. Drie gebouwen die samen veertig kantoren herbergen, van Klein tot XXGroot. Bij de inrichting is ervoor gekozen een innovatieve en stimulerende omgeving te creŽren. De uitstraling is een combinatie van zakelijk en huiselijk, klassiek en modern.

Meer informatie, prijsopgave en bezichtiging


Business Park, Olympia 1A & B, 1213 NS Hilversum
Business Park
Olympia 1A & 1B
1213 NS Hilversum

Deze locatie is uitstekend bereikbaar via de A27, op ongeveer 1 minuut afstand. Tevens is er ook een prima verbinding met de trein naar Utrecht en Amsterdam. De kantoren worden in alle maten aangeboden voor lange en korte huurtermijnen. De kantoren worden gemeubileerd aangeboden volledig voorzien van ondersteunende faciliteiten zoals internet verbinden en bemande receptie.

Meer informatie, prijsopgave en bezichtigingBusiness-centers.nl biedt u een volledig overzicht van kantoorruimte in business centers in Hilversum. Per business center kunt u eenvoudig meer informatie verkrijgen over kantoorruimte in Hilversum en contact laten opnemen voor een vrijblijvende prijsopgave of bezichtiging van het business center in Hilversum.

Voor een volledig ovezicht van alle soorten kantoorruimte huren: conventioneel, bedrijfsverzamelgebouw, business center in Hilversum kunt u terecht op de volgende website: www.kantoorruimte-huren.nl. Voor een overzicht van self-storage en opslagruimte huren in Hilversum kunt u terecht op de volgende website: www.opslagruimtes-huren.nl.

Hilversum - Centrum

Overzicht van kantoorruimte huren in business center in Hilversum

Nuttige adressen

Bezoekadres:
Postadres:
Telefoon:
Internet: 
 
 
 
 
 
© Business-centers.nl - Sitemap