Kantoorruimte huren in business center in: Hoofddorp | Centrum |
  Business-centers.nl
  Volledig overzicht van kantoorruimte in business centers

Volledig overzicht van kantoorruimte in business centers Homepage          
 Tips voor huren  
 FAQ                    
 Nieuws               
 Adverteren         
 Contact              
Hoofddorp


Tetra, Transpolispark, Siriusdreef 17-27, 2132 WT Hoofddorp
Tetra
Transpolispark
Siriusdreef 17-27
2132 WT Hoofddorp

Dit kantoorverzamel gebouw staat in het Transpolispark te Hoofddorp op loopafstand van het treinstation. De kantoren zijn gemeubileerd en al vanaf twee werkplekken te huur. Er zijn tevens ook grotere kantoren aanwezig. Er is een bemande receptie en uitstekende parkeer faciliteiten. De kantoren zijn al vanaf 1 maand te huur.

Meer informatie, prijsopgave en bezichtiging


CBC Schiphol, Planetenweg 5, 2132 HN Hoofddorp
CBC Schiphol
Planetenweg 5
2132 HN Hoofddorp

Dit bedrijfspand op industrieterrein “Beukenhorst West” bevat in totaal ca. 8.200 m² representatieve kantoorruimte verdeeld over de begane grond tot en met de 3e etage. Het pand bevat een luxe entree, een receptie en ontvangsthal, diverse vergaderruimtes, een restaurant en een fitnessruimte. Bij het pand behoren 203 parkeerplaatsen. Er zijn units beschikbaar vanaf ca. 25 m².

Meer informatie, prijsopgave en bezichtigingBusiness-centers.nl biedt u een volledig overzicht van kantoorruimte in business centers in Hoofddorp. Per business center kunt u eenvoudig meer informatie verkrijgen over kantoorruimte in Hoofddorp en contact laten opnemen voor een vrijblijvende prijsopgave of bezichtiging van het business center in Hoofddorp.

Voor een volledig ovezicht van alle soorten kantoorruimte huren: conventioneel, bedrijfsverzamelgebouw, business center in Hoofddorp kunt u terecht op de volgende website: www.kantoorruimte-huren.nl. Voor een overzicht van opslagruimte en self-storage in Hoofddorp kunt u terecht op de volgende website: www.opslagruimtes-huren.nl.

Hoofddorp - Centrum

Overzicht van kantoorruimte huren in business center in Hoofddorp

Nuttige adressen

Bezoekadres:
Postadres:
Telefoon:
Internet: 
 
 
 
 
 
© Business-centers.nl - Sitemap