Kantoorruimte huren in business center in: Leeuwarden | Centrum |
  Business-centers.nl
  Volledig overzicht van kantoorruimte in business centers

Volledig overzicht van kantoorruimte in business centers Homepage          
 Tips voor huren  
 FAQ                    
 Nieuws               
 Adverteren         
 Contact              
Leeuwarden


Crystalic, François Haverschmidtwei 2, 8914 BC Leeuwarden
Crystalic
François Haverschmidtwei 2
8914 BC Leeuwarden

Het business centre is gelegen aan de westkant van Leeuwarden in het verlengde van de A31. Het gebouw Crystalic is een markant, glazen gebouw dat zowel de huurders als de bezoekers verrast en inspireert. Een flexibel, multifunctioneel en duurzaam ontwerp met een stijlvolle uitstraling, ontwerp en een prachtig uitzicht. De kantoren zijn van hoogstaande kwaliteit en worden volledig gemeubileerd en operationeel opgeleverd. De kantoren zijn voor langere of kortere perioden te huur.

Meer informatie, prijsopgave en bezichtigingBusiness-centers.nl biedt u een volledig overzicht van kantoorruimte in business centers in Leeuwarden. Per business center kunt u eenvoudig meer informatie verkrijgen over kantoorruimte in Leeuwarden en contact laten opnemen voor een vrijblijvende prijsopgave of bezichtiging van het business center in Leeuwarden.

Voor een volledig ovezicht van alle soorten kantoorruimte huren: conventioneel, bedrijfsverzamelgebouw, business center in Leeuwarden kunt u terecht op de volgende website: www.kantoorruimte-huren.nl. Voor een overzicht van opslagruimte en self-storage in Leeuwarden kunt u terecht op de volgende website: www.opslagruimtes-huren.nl.

Leeuwarden - Centrum

Overzicht van kantoorruimte huren in business center in Leeuwarden

Nuttige adressen

Bezoekadres:
Postadres:
Telefoon:
Internet: 
 
 
 
 
 
© Business-centers.nl - Sitemap