Kantoorruimte huren in business center in: Leiden | Centrum |
  Business-centers.nl
  Volledig overzicht van kantoorruimte in business centers

Volledig overzicht van kantoorruimte in business centers Homepage          
 Tips voor huren  
 FAQ                    
 Nieuws               
 Adverteren         
 Contact              
Leiden


CBC Key-Point, Schipholweg 103 t/m 105, 2316 XC Leiden
CBC Key-Point
Schipholweg 103 t/m 105
2316 XC Leiden

Op top locatie dichtbij het station en op loopafstand van het centrum. De afwerking van het gebouw is hoogwaardig, er is gebruik gemaakt van materialen welke het gebouw een luxueuze uitstraling geven. Onder het gebouw is een parkeergarage, direct achter het gebouw bevindt zich tevens een parkeerdek. In totaal zijn er 157 stuks parkeerplaatsen gerealiseerd. Er is kantoorruimte beschikbaar vanaf ca. 22m.

Meer informatie, prijsopgave en bezichtiging


CBC Lammenschans, Pompoenweg 9, Leiden
CBC Lammenschans
Pompoenweg 9
Leiden

De drie luxe bedrijfspanden, aan goede ontsluitingswegen naar de A-4 gelegen, zijn voorzien van glazen puien en ruim voldoende bedrijfsdeuren. Per gebouw is een ruime entree ten behoeve van de kantoren aanwezig, voorzien van een lift alsmede een luxueus afgewerkt trappenhuis. De panden bestaan elk uit totaal circa 921 m bedrijfruimte/showroom gelegen op begane grond en circa 1.817 m kantoorruimte verdeeld over 1e en 2e etage. Er is kantoorruimte beschikbaar vanaf 25m.

Meer informatie, prijsopgave en bezichtigingBusiness-centers.nl biedt u een volledig overzicht van kantoorruimte in business centers in Leiden. Per business center kunt u eenvoudig meer informatie verkrijgen over kantoorruimte in Leiden en contact laten opnemen voor een vrijblijvende prijsopgave of bezichtiging van het business center in Leiden.

Voor een volledig ovezicht van alle soorten kantoorruimte huren: conventioneel, bedrijfsverzamelgebouw, business center in Leiden kunt u terecht op de volgende website: www.kantoorruimte-huren.nl. Voor een overzicht van opslagruimte en self-storage in Leiden kunt u terecht op de volgende website: www.opslagruimtes-huren.nl.

Leiden - Centrum

Overzicht van kantoorruimte huren in business center in Leiden

Nuttige adressen

Bezoekadres:
Postadres:
Telefoon:
Internet: 
 
 
 
 
 
Business-centers.nl - Sitemap