Kantoorruimte huren in business center in: Maastricht | Centrum |
  Business-centers.nl
  Volledig overzicht van kantoorruimte in business centers

Volledig overzicht van kantoorruimte in business centers Homepage          
 Tips voor huren  
 FAQ                    
 Nieuws               
 Adverteren         
 Contact              
Maastricht


City Centre, Stationsplein 8, 6221 BT Maastricht
City Centre
Stationsplein 8
6221 BT Maastricht

Dit gloednieuwe business center ligt op loopafstand van het centraal station en het historische centrum van Maastricht. De kantoren zijn voorzien van alle mogelijke faciliteiten. Daarnaast zijn er ook twee vergaderruimten aanwezig. De kantoren kunnen al vanaf 1 maand worden gehuurd. Er zijn kleine kantoren aanwezig, vanaf twee personen maar ook grotere kantoren.

Meer informatie, prijsopgave en bezichtiging


Parc Ceramique, Wim Duisenbergplantsoen 27-31, 6221 SE Maastricht
Parc Ceramique
Wim Duisenbergplantsoen 27-31
6221 SE Maastricht

Gelegen naast de Kennedybrug te Maastricht wordt het nieuwbouwproject Parc Ceramique gerealiseerd. Het pand maakt onderdeel uit van een gebied waar in totaal drie kantoorgebouwen worden gebouwd. Vlakbij is het historische stadscentrum. De locatie is zeer gunstig gelegen ten opzichte van de grote uitvalswegen en het treinstation. Het kantoorpand biedt meer dan 130 werkplekken aan.

Meer informatie, prijsopgave en bezichtiging


BC Maastricht, Sint Maartenslaan 26, 6221 AX Maastricht
BC Maastricht
Sint Maartenslaan 26
6221 AX Maastricht

Dit pand biedt toegesneden kleinschalige, laagdrempelige huisvesting en daaraan gerelateerde dienstverlening die volledig is afgestemd op de wensen van de markt. Er is al kantoorruimte beschikbaar vanaf 12 m2 en er zijn voldoende vergader faciliteiten.

Meer informatie, prijsopgave en bezichtigingBusiness-centers.nl biedt u een volledig overzicht van kantoorruimte in business centers in Maastricht. Per business center kunt u eenvoudig meer informatie verkrijgen over kantoorruimte in Maastricht en contact laten opnemen voor een vrijblijvende prijsopgave of bezichtiging van het business center in Maastricht.

Voor een volledig ovezicht van alle soorten kantoorruimte huren: conventioneel, bedrijfsverzamelgebouw, business center in Maastricht kunt u terecht op de volgende website: www.kantoorruimte-huren.nl. Voor een overzicht van self-storage en opslagruimte huren in Maastricht kunt u terecht op de volgende website: www.opslagruimtes-huren.nl.

Maastricht - Centrum

Overzicht van kantoorruimte huren in business center in Maastricht

Nuttige adressen

Bezoekadres:
Postadres:
Telefoon:
Internet: 
 
 
 
 
 
Business-centers.nl - Sitemap