Kantoorruimte huren in business center in: Mechelen | Centrum |
  Business-centers.nl
  Volledig overzicht van kantoorruimte in business centers

Volledig overzicht van kantoorruimte in business centers Homepage          
 Tips voor huren  
 FAQ                    
 Nieuws               
 Adverteren         
 Contact              
Mechelen (B)


Business Park E19, Battelsesteenweg 455 A, 2800 Mechelen
Business Park E19
Battelsesteenweg 455 A
2800 Mechelen

Aan de snelweg E19 Antwerpen - Brussel bevindt zich het ruim opgezette Business Park E19. Een uniek verzamelterrein van internationale bedrijven, voorzien van een comfortabel hotel, gemakkelijk te bereiken en met eigen parkeerterrein. Binnen het uiterst moderne pand beschikt u over compleet uitgeruste kantoren, een receptieruimte op niveau en een vergaderzaal. Ook kunt u gebruik maken van het secretariaat en additionele zakelijke dienstverlening.

Meer informatie, prijsopgave en bezichtigingBusiness-centers.nl biedt u een volledig overzicht van kantoorruimte in business centers in Mechelen. Per business center kunt u eenvoudig meer informatie verkrijgen over kantoorruimte in Mechelen en contact laten opnemen voor een vrijblijvende prijsopgave of bezichtiging van het business center in Mechelen.

Voor een volledig ovezicht van alle soorten kantoorruimte huren: conventioneel, bedrijfsverzamelgebouw, business center in Mechelen kunt u terecht op de volgende website: www.kantoorruimte-huren.be.

Mechelen - Centrum

Overzicht van kantoorruimte huren in business center in Mechelen

Nuttige adressen

Bezoekadres:
Postadres:
Telefoon:
Internet: 
 
 
 
 
 
Business-centers.nl - Sitemap