Kantoorruimte huren in business center in: Nijmegen | Centrum |
  Business-centers.nl
  Volledig overzicht van kantoorruimte in business centers

Volledig overzicht van kantoorruimte in business centers Homepage          
 Tips voor huren  
 FAQ                    
 Nieuws               
 Adverteren         
 Contact              
Nijmegen


City Centre, Jonkerbosplein 52, 6534 AB Nijmegen
City Centre
Jonkerbosplein 52
6534 AB Nijmegen

City Centre is een inspirerend center waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en samenwerken. Deze speciale mengeling van technologie, wetenschap, cultuur, werk, leven en ontspanning is nergens anders te vinden. De internationale allure, de gastvrije omgeving, de diverse sferen, de trendsettende luxe, de architectuur en het indrukwekkende Central Plaza met daarin het uitstekend geoutilleerde restaurant, coffee corner en conferentiecentra, maakt het center werkelijk uniek. De kantoren zijn vanaf twee werkplekken te huur voor minimaal een maand maar ook voor meerdere jaren.

Meer informatie, prijsopgave en bezichtiging


Krayenhoff Kazerne, Molenveldlaan 152, 6523 RN Nijmegen
Krayenhoff Kazerne
Molenveldlaan 152
6523 RN Nijmegen

Een indrukwekkend monument, waar kunst, cultuur en ondernemerschap elkaar ontmoeten en versterken. De verschillende kantoren meten 35m2, 46m2 en 60m2 en zijn voorzien van vloerbedekking, verlichting en raambekleding. Centrale verwarming, mechanische ventilatie en prima isolatie zorgen voor een aangenaam klimaat. De technische uitrusting bepaalt u zelf. Alle gangbare aansluitingen zijn voorbereid. Schoonmaak, onderhoud en periodieke controle van gemeenschappelijke ruimtes, installaties en faciliteiten voor algemeen gebruik zijn uitstekend geregeld via uw servicekosten.

Meer informatie, prijsopgave en bezichtigingBusiness-centers.nl biedt u een volledig overzicht van kantoorruimte in business centers in Nijmegen. Per business center kunt u eenvoudig meer informatie verkrijgen over kantoorruimte in Nijmegen en contact laten opnemen voor een vrijblijvende prijsopgave of bezichtiging van het business center in Nijmegen.

Voor een volledig ovezicht van alle soorten kantoorruimte huren: conventioneel, bedrijfsverzamelgebouw, business center in Nijmegen kunt u terecht op de volgende website: www.kantoorruimte-huren.nl. Voor een overzicht van self-storage en opslagruimte huren in Nijmegen kunt u terecht op de volgende website: www.opslagruimtes-huren.nl.

Nijmegen - Centrum

Overzicht van kantoorruimte huren in business center in Nijmegen

Nuttige adressen

Bezoekadres:
Postadres:
Telefoon:
Internet: 
 
 
 
 
 
Business-centers.nl - Sitemap