Kantoorruimte huren in business center in: Rijswijk | Centrum |
  Business-centers.nl
  Volledig overzicht van kantoorruimte in business centers

Volledig overzicht van kantoorruimte in business centers Homepage          
 Tips voor huren  
 FAQ                    
 Nieuws               
 Adverteren         
 Contact              
Rijswijk


Business Park, Einsteinlaan 10, 2289 CC Rijswijk
Business Park
Einsteinlaan 10
2289 CC Rijswijk

Dit gebouw staat naast de A4 en A13 en is zodoende goed bereikbaar met de auto. De kantoren zijn gemeubileerd en gefaciliteerd en worden aangeboden met ondersteunende diensten zoals internet verbindingen en telefoon lijnen. De kantoren zijn volledig operationeel en kunnen voor korte of lange termijnen worden gehuurd.

Meer informatie, prijsopgave en bezichtiging


Laan van Vredenoord 33, 2289 DA Rijswijk
Laan van Vredenoord
Laan van Vredenoord 33
2289 DA Rijswijk

Dit Kantorencentrum heeft een vloeroppervlak van 4500 m2. Kantoorunits (vanaf 25 m2) variŽren in grootte en zijn eenvoudig te clusteren. Onder het gebouw bevindt zich een parkeergarage. De kantoorunits zijn gestoffeerd en voorzien van moderne aansluitpuntenvoor uw telecommunicatieapparatuur. Desgewenst wordt de kantoorruimte voor uw ingericht en gemeubileerd verhuurd. Uiteraard hebt u de mogelijkheid te kiezen voor Flex Office of Virtual Office.

Meer informatie, prijsopgave en bezichtigingBusiness-centers.nl biedt u een volledig overzicht van kantoorruimte in business centers in Rijswijk. Per business center kunt u eenvoudig meer informatie verkrijgen over kantoorruimte in Rijswijk en contact laten opnemen voor een vrijblijvende prijsopgave of bezichtiging van het business center in Rijswijk.

Voor een volledig ovezicht van alle soorten kantoorruimte huren: conventioneel, bedrijfsverzamelgebouw, business center in Rijswijk kunt u terecht op de volgende website: www.kantoorruimte-huren.nl. Voor een overzicht van self-storage en opslagruimte huren in Rijswijk kunt u terecht op de volgende website: www.opslagruimtes-huren.nl.

Rijswijk - Centrum

Overzicht van kantoorruimte huren in business center in Rijswijk

Nuttige adressen

Bezoekadres:
Postadres:
Telefoon:
Internet: 
 
 
 
 
 
© Business-centers.nl - Sitemap