Kantoorruimte huren in business center in: Rotterdam | Centrum | Kop van Zuid | Kennisboulevard | Lloydkwartier | Wilhelminapier | Brainpark | Airport | Stadshavens
  Business-centers.nl
  Volledig overzicht van kantoorruimte in business centers

Volledig overzicht van kantoorruimte in business centers Homepage          
 Tips voor huren  
 FAQ                    
 Nieuws               
 Adverteren         
 Contact              
Rotterdam


City Centre, Weena 290, 3012 NJ Rotterdam
City Centre
Weena 290
3012 NJ Rotterdam

Dit business center staat in het centrum van Rotterdam op loop afstand van Rotterdam centraal station. Dit business center biedt u een zeer representatieve werkomgeving. Kantoorunits kunnen al vanaf twee werkplekken worden gehuurd, volledig of deels gefaciliteerd. De kantoren zijn voor lange of korte termijnen te huur.

Meer informatie, prijsopgave en bezichtiging


WPC, Wilhelminakade 965, 3072 AP Rotterdam
WPC
Wilhelminakade 965
3072 AP Rotterdam

Dit business center is gelegen op de 29e tot de 32e verdieping van het World Port Center in Rotterdam, direct naast Hotel New York. Het biedt een fenomenaal uitzicht over de gehele Botlek tot aan de kust en een uiterst representatieve werkomgeving. De volledig gemeubileerde kantoren zijn voor korte en langere perioden te huur, met of zonder ondersteunende diensten.

Meer informatie, prijsopgave en bezichtiging


Brainpark, Lichtenauerlaan 102-120, 3062 ME Rotterdam
Brainpark
Lichtenauerlaan 102-120
3062 ME Rotterdam

Brainpark is een business park naast de snelweg A16 en dichtbij metrostation Kralingse Zoom. Een van de beste en drukbezochte business centers in Rotterdam. De kantoren zijn van een hoge kwaliteit met vele ondersteunende diensten. Tevens zijn de internet en telecom verbindingen van hoge kwaliteit.

Meer informatie, prijsopgave en bezichtiging


Ocean BC, Heiman Dullaertplein 3, 3024 CA Rotterdam
Ocean BC
Heiman Dullaertplein 3
3024 CA Rotterdam

In dit bijna 100 jaar oude, markante gebouw met zijn opmerkelijke verleden komen authenticiteit en 'het moderne' op een sfeervolle manier samen en biedt zakendoen een bijzonder perspectief. Het pand is gelegen in Rotterdam Centrum nabij de maastunnel.

Meer informatie, prijsopgave en bezichtiging


Europoint 1, Marconistraat 2, 3029 AK Rotterdam
Europoint 1
Marconistraat 2
3029 AK Rotterdam

Dit unieke kantoorgebouw van 12 verdiepingen met een totale oppervlakte van ca. 7300m2 wordt thans herontwikkeld tot een bedrijvencentrum en intern volledig gerenoveerd conform de wensen van de huidige tijd. Daarnaast wordt een nieuwe representatieve entree ontwikkeld.

Meer informatie, prijsopgave en bezichtiging


Airport BC, Corkstraat 46, 3047 AC Rotterdam
Airport BC
Corkstraat 46
3047 AC Rotterdam

Dit pand is gelegen in bedrijvencentrum Noord West, nabij vliegveld Rotterdam Airport. U treft huisvesting voor diverse ondernemers en hun ondernemingen. Voor flexwerkers, starters, doorstarters en Internationale bedrijven met een wisselende personele bezetting. Aanvullend worden receptieservice, telefoon- en adresservice, en vergadermogelijkheden aangeboden.

Meer informatie, prijsopgave en bezichtigingBusiness-centers.nl biedt u een volledig overzicht van kantoorruimte in business centers in Rotterdam. Per business center kunt u eenvoudig meer informatie verkrijgen over kantoorruimte in Rotterdam en contact laten opnemen voor een vrijblijvende prijsopgave of bezichtiging van het business center in Rotterdam.

Voor een volledig ovezicht van alle soorten kantoorruimte huren: conventioneel, bedrijfsverzamelgebouw, business center in Rotterdam kunt u terecht op de volgende website: www.kantoorruimte-huren.nl. Voor een overzicht van self-storage en opslagruimte huren in Rotterdam kunt u terecht op de volgende website: www.opslagruimtes-huren.nl.

De kantorenmarkt in Rotterdam heeft de laatste jaren een verjongingskuur ondergaan. Op tal van locaties zijn of worden grote metrages gerealiseerd. Aangezien deze projecten niet op risico zijn gerealiseerd nam ook de opname fors toe, met een piek in 2006. Dit jaar komt de opname lager uit en is het aandeel nieuwbouw sterk afgenomen. Vooral de gemeente en de onderwijssector zijn momenteel de grootste huurders. Aanbod en opname van kantoorruimte in Rotterdam De nieuwbouw heeft als keerzijde dat het aanbod in Rotterdam nauwelijks is afgenomen. De gemeente probeert in samenspraak met ontwikkelaars om de markt gezond te houden door verouderde gebouwen te transformeren en door kritisch naar de invulling van projecten te kijken. In totaal hebben projectontwikkelaars nog circa 1 mln m2 aan kantoorplannen, waarvan eenderde in aanbouw is. De opname van bedrijfsruimte noteert sinds 2004 weer een niveau van boven de 100.000 m2. Dit jaar komt de opname naar verwachting nog hoger uit. Grote transactie betrof de aankoop door Verploegen Verwarming en Sanitair van de ruim 12.000 m2 grootte voormalige enveloppenfabriek. Het aanbod is met bijna 400.000 m2 nog altijd ruim. Aan uitgeefbaar bedrijventerrein beschikt Rotterdam over ruim 660 hectare, waarvan 550 hectare direct uitgeefbaar is. Ongeveer 531 hectare is te vinden op zeehaventerreinen. Daarnaast is 75 hectare gesitueerd op het science en businesspark Rotterdam en bijna 20 hectare op Rotterdam Airport. De uitgifte was de afgelopen jaren zeer laag en dalend. Ook de gemiddelde grondprijzen lagen in 2006 lager dan in 2005. Aan nieuwe koopwoningen werden de afgelopen negen jaar circa 1.200 stuks per jaar verkocht. De laatste jaren ligt zowel het aanbod als de afzet boven dat gemiddelde. De prijsstijging van de gemiddelde woningprijs was licht bovengemiddeld met 6% per jaar. Met circa € 177.000 lag de prijs per ultimo 2006 fors lager dan in de andere drie grote steden.

Rotterdam - Centrum aan de rivier en Centraal Station
In de komende jaren worden het Centraal Station en het gebied er omheen omgebouwd tot een internationaal openbaar vervoersknooppunt. Het Weena (en omgeving) zal hierdoor nog aantrekkelijker worden als internationale toplocatie voor kantoren. Het station wordt als HSL-knooppunt de zuidelijke internationale entree van de Randstad. Met de HSL krijgt Rotterdam in 2007 een supersnelle directe aansluiting op Schiphol, Europa’s vierde en Rotterdams tweede luchthaven! Grootschalige kantoren aan Weena, Coolsingel en Blaak. Kleinschalige kantoren in het Scheepvaartkwartier en langs singels.

Overzicht van kantoorruimte huren in business center in Rotterdam

Rotterdam - Kop van Zuid
Op de zuidelijke oever van de rivier de Maas maakt rond het jaar 2010 de Kop van Zuid deel uit van het stadscentrum waar de rivier doorheen stroomt. Maar dankzij die rivier en de omliggende 19e eeuwse wijken is en blijft de Kop van Zuid ook een stukje Rotterdam met een eigen nautische historie. Halverwege het project is op de voormalige haventerreinen op de Kop van Zuid rondom de Binnenhaven, Entrepothaven, Spoorweghaven, Rijnhaven en Wilhelminapier ruim 60% van het woningbouwprogramma gerealiseerd, dan wel in voorbereiding of uitvoering. Van het kantorenprogramma is 45% van het geplande metrage gerealiseerd of in aanbouw; circa 70.000 m2 bevindt zich in de ontwikkelingsfase. Van de bedrijven/winkels/horeca is ruim 40% gerealiseerd of in aanbouw. Van de overige voorzieningen is 100% gerealiseerd of in aanbouw. Wilhelminapier, Zuidkade, Vrij Entrepot, Landtong, Stadstuinen, Spoorweghaven/PS, Emplacement I/PS, Noordereiland Spoorwegtunnel Zuid, World Port Center (WPC), Baltimore.

Kantoorruimte huren in business center Rotterdam - Kop van Zuid Montevideo is ontworpen door Francine Houben van Mecanoo-architecten. De Cruiseterminal maakt deel uit van de historische, voormalige aankomst- en vertrekhal van de Holland Amerika Lijn op de Kop van Zuid. Aan de Wilhelminapier, tussen de Toren op Zuid en de aankomsthal en vertrekhal van de Holland Amerika Lijn, wordt momenteel De Rotterdam van ongeveer 150 meter hoogte ontwikkeld. Chicago is de uitbreiding van Hotel New York in samenwerking met ING vastgoed. Dit gebouw moet het schakelstuk zijn binnen de middenstrook van de pier met zijn monumentale gebouwen. Op dit moment wordt onderzocht of het mogelijk is “Het Fotoinstituut”, de “Beeldenfabriek” en de “Vrije Ruimte” in Las Palmas te huisvesten, evenals kantoren, horeca en winkels.

De Maastoren is de schakel tussen de Wilhelminapier en de Zuidkade. De plek in de Maas en de hoogte van het gebouw maakt het één van de meest in het oogspringende gebouwen op de Kop van Zuid en ver daarbuiten. De toren zal bestaan uit een (semi) openbare plint met hierboven kantoren.

Het kantoorcomplex zal ruim 50 meter hoog worden. De hoofdentree van het 14 verdiepingen tellende gebouw ligt aan de Laan op Zuid. Een patiovijver en een futuristische loopbrug zorgen voor een sfeer van zakelijke souplesse in Head Office.

In het complex Wilhelminahof (1996) naar een ontwerp van het Architectenbureau Cees Dam & Partners zijn Justitie, de rechtbank, de douane- en belastingdienst gehuisvest.

Overzicht van kantoorruimte huren in business center in Rotterdam

Rotterdam - A13 Kennisboulevard
Rotterdam en Delft werken langs de A13, die beide steden met elkaar verbindt, aan het realiseren van twee zeer hoogwaardig bedrijvenparken. Daarnaast krijgt ook het succesvolle Rotterdam Airport een forse economische impuls door het luchthaventerrein te ontwikkelen tot een kwalitatieve kantorenlocatie en bedrijvenlocatie. Om deze ontwikkelingen op elkaar af te stemmen en elkaar te laten versterken, werken Rotterdam, Delft, de Erasmus Universiteit en de Technische Universiteit Delft samen bij de realisering van de zogeheten A 13 Kennisboulevard. Het gebied moet een Europees centrum van hoogwaardige en kennisintensieve bedrijvigheid worden.
  • Science businesspark Schieveen: hoogwaardige internationale bedrijven uit kennisintensieve sectoren en luchthavengerelateerde bedrijvigheid
  • Technopolis Delft, een aan de Technische Universiteit Delft gekoppeld science park: huisvesting voor bedrijven die voor hun research afhankelijk zijn van de TU Delft
  • Rotterdam Airport: Europa’s beste zakelijke luchthaven
  • Science businesspark Schieveen en Rotterdam Airport: aanjagers van nieuwe bedrijvigheid in Rotterdam
  • Op langere termijn: verder ontwikkelen van luchthavengerelateerde bedrijvigheid. Stedelijke kantorenontwikkeling ten oosten van het luchthaventerrein op en rond het HSL-tracé en langs de Randstadrail

Overzicht van kantoorruimte huren in business center in Rotterdam

Kantoorruimte huren in business center Rotterdam - Lloydkwartier Rotterdam - Lloydkwartier
Het Lloydkwartier (Mullerpier en Lloydpier) is de creatiefste wijk van Rotterdam. Dit voormalige havengebied is getransformeerd tot het kloppende hart van de Rotterdamse audiovisuele, film- en ICT-industrie. Het
Lloydkwartier in Rotterdam wordt ontwikkeld door het Ontwikkelingsbedrijf Rotterdam en diverse ontwikkelaars en corporaties. De omvang van het project bedraagt Circa 2.000 woningen, ruim 50.000 m² bedrijfsruimte en kantoorruimte en circa 2.000 m² detailhandel en ruim 10.000 m² voorzieningen.

Overzicht van kantoorruimte huren in business center in Rotterdam

Kantoorruimte huren in business center Rotterdam - Wilhelminapier Rotterdam - Wilhelminapier
De
Wilhelminapier groeit de komende jaren uit tot één van de architectonische visitekaartjes van Nederland. Op deze prachtige locatie wordt 150.000 m² aan kantoorruimte gerealiseerd. De Wilhelminapier oefent grote aantrekkingskracht uit op het bedrijfsleven. Hier huur of koop je zeer goed bereikbare kantoorruimte met een fantastisch uitzicht op een centrale locatie in Rotterdam.

Overzicht van kantoorruimte huren in business center in Rotterdam

Rotterdam - Brainpark en overige bedrijventerreinen
Aanbod droge bedrijventerreinen: Distripark Botlek, Haak-Kulkweg, Noord-West, Spaanse Polder, Gadering, Brainpark I/II/III en Bedrijvenpark Nesselande.

Overzicht van kantoorruimte huren in business center in Rotterdam

Kantoorruimte huren in business center Rotterdam - RTM Airport Rotterdam - Airpark
RTM Airpark - een uniek bedrijvenpark in een luchthavenomgeving - dat zijn tijd ver vooruit is in uitstraling, faciliteiten en comfort. Internationale allure, hoogwaardige architectuur en een goede bereikbaarheid maken van
RTM Airpark de perfecte plek om zowel nationaal als internationaal zaken te doen. Het Entreegebied is een ruim opgezette parkachtige omgeving waarin hoogwaardige kantoorvilla's en luxe paviljoens met een omvang van circa 2.000 m2 worden gerealiseerd. Rond het nieuw in te richten Rotterdam Airportplein vindt u kantoorverzamelgebouwen en bedrijfsverzamelgebouwen van elk circa 12.000 m2 met multifunctionele ruimtes. Op en nabij het Rotterdam Airportplein worden de horeca- en winkelmogelijkheden met meer dan 2.000 m2 uitgebreid. Direct aan het Rotterdam Airportplein, wordt een luxe zakenhotel met conferentiemogelijkheden gerealiseerd, dat direct verbonden is met de terminal. Tussen de platforms van de luchthaven en het Randstad Rail-tracé worden moderne, flexibele en representatieve bedrijfsruimtes ontwikkeld met een totale oppervlakte van zo'n 80.000 m2. RTM Airpark is een project van Schiphol Real Estate en Rotterdam Airport.

Overzicht van kantoorruimte huren in business center in Rotterdam

Rotterdam - Stadshavens
Het waterfront van Rotterdam is het internationale unique selling point van Rotterdam en van de hele regio. Rotterdam werkt hard om haar waterfront nog aantrekkelijker te maken. Tegelijkertijd gebruikt de stad de aanpak van de rivieroevers om Rotterdam als ondernemende stad en woonstad nog meer uitstraling te geven. Het project Stadshavens is wat dit betreft het grootste en meest belangrijke project. Het beoogt de omvorming van de Waalhaven, de Eemhaven en het Vierhavengebied op de noordoever tot een bruisend stad- en havengebied.

Overzicht van kantoorruimte huren in business center in Rotterdam

Nuttige adressen
OntwikkelingsBedrijf Rotterdam
Bezoekadres: Galvanistraat 15, 3029 AD, Rotterdam
Postadres: Postbus 6575, 3002 AN, Rotterdam
Telefoon: 010 489 69 44
Internet: www.obr.rotterdam.nl

Deltalinqs
Bezoekadres: Seattleweg 7 3195 ND Pernis-Rotterdam
Postadres: Postbus 54200, 3008 JE, Rotterdam
Telefoon: 010 40 20 399
Fax: 010 41 20 687
Internet: www.deltalinqs.nl

Kamer van Koophandel Rotterdam
Bezoekadres: Blaak 40
Postadres: Postbus 450, 3000 AL Rotterdam
Telefoon: 010 402 77 77
Fax: 010 414 57 54
Internet: www.kvk.nl
 
 
 
 
 
 
© Business-centers.nl - Sitemap