Kantoorruimte huren in business center in: Schiphol | Centrum |
  Business-centers.nl
  Volledig overzicht van kantoorruimte in business centers

Volledig overzicht van kantoorruimte in business centers Homepage          
 Tips voor huren  
 FAQ                    
 Nieuws               
 Adverteren         
 Contact              
Schiphol


WTC Schiphol, Schipholboulevard 127, 1118 BG Schiphol
WTC Schiphol
Schipholboulevard 127
1118 BG Schiphol

In het WTC te schiphol bevindt zich dit business centre, op loop afstand van de vertrek en aankomst hallen. Deze locatie is ideaal voor een bedrijf dat veel van de luchthaven gebruik maakt. Tevens worden er kantoorruimten aangeboden gecombineerd met opslag mogelijkheden. Er zijn opslag/archief ruimten beschikbaar v.a. 30m2 tot 200m2.

Meer informatie, prijsopgave en bezichtiging


Rijk, Het Poortgebouw, Beech Avenue 54-80, 1119 PW Schiphol
Rijk
Het Poortgebouw
Beech Avenue 54-80
1119 PW Schiphol

De gebouw is vlak bij Schiphol en de snelweg A4. Het bevindt zich op een modern business park met vele gerenommeerde bedrijven. De kantoren zijn te huur vanaf 1 maand. Er zijn kleine en grote oppervlakten te huur. De kantoren worden operationeel aangeboden.

Meer informatie, prijsopgave en bezichtiging


Avioport, Evert v/d Beekstraat 310, 1118 CX Schiphol
Avioport
Evert v/d Beekstraat 310
1118 CX Schiphol

Dit complex bevindt zich op Schiphol-Centrum. De kantoren zijn erg modern en van vele ondersteunende diensten voorzien. Er zijn moderne vergaderruimten aanwezig die uitstekend geschikt zijn voor presentaties.

Meer informatie, prijsopgave en bezichtigingBusiness-centers.nl biedt u een volledig overzicht van kantoorruimte in business centers in Schiphol. Per business center kunt u eenvoudig meer informatie verkrijgen over kantoorruimte in Schiphol en contact laten opnemen voor een vrijblijvende prijsopgave of bezichtiging van het business center in Schiphol.

Voor een volledig ovezicht van alle soorten kantoorruimte huren: conventioneel, bedrijfsverzamelgebouw, business center in Schiphol kunt u terecht op de volgende website: www.kantoorruimte-huren.nl. Voor een overzicht van opslagruimte en self-storage in Schiphol kunt u terecht op de volgende website: www.opslagruimtes-huren.nl.

Schiphol - Centrum

Overzicht van kantoorruimte huren in business center in Schiphol

Nuttige adressen

Bezoekadres:
Postadres:
Telefoon:
Internet: 
 
 
 
 
 
Business-centers.nl - Sitemap