Kantoorruimte huren in business center in: Sittard | Centrum |
  Business-centers.nl
  Volledig overzicht van kantoorruimte in business centers

Volledig overzicht van kantoorruimte in business centers Homepage          
 Tips voor huren  
 FAQ                    
 Nieuws               
 Adverteren         
 Contact              
Sittard


BC Sittard, Dr. Nolenslaan 157, 6136 GM Sittard
BC Sittard
Dr. Nolenslaan 157
6136 GM Sittard

Dit pand biedt toegesneden kleinschalige, laagdrempelige huisvesting en daaraan gerelateerde dienstverlening die volledig is afgestemd op de wensen van de markt. Er is al kantoorruimte beschikbaar vanaf 16,8 m2. Daarnaast zijn er 16 bedrijfshallen (vanaf 150 m2) met inpandig kantoor (50 m2). Het pand heeft een receptie, biedt vergader faciliteiten en er is voldoende parkeergelegenheid.

Meer informatie, prijsopgave en bezichtigingBusiness-centers.nl biedt u een volledig overzicht van kantoorruimte in business centers in Sittard. Per business center kunt u eenvoudig meer informatie verkrijgen over kantoorruimte in Sittard en contact laten opnemen voor een vrijblijvende prijsopgave of bezichtiging van het business center in Sittard.

Voor een volledig ovezicht van alle soorten kantoorruimte huren: conventioneel, bedrijfsverzamelgebouw, business center in Sittard kunt u terecht op de volgende website: www.kantoorruimte-huren.nl. Voor een overzicht van opslagruimte en self-storage in Sittard kunt u terecht op de volgende website: www.opslagruimtes-huren.nl.

Sittard - Centrum

Overzicht van kantoorruimte huren in business center in Sittard

Nuttige adressen

Bezoekadres:
Postadres:
Telefoon:
Internet: 
 
 
 
 
 
Business-centers.nl - Sitemap