Kantoorruimte huren in business center in: Valkenswaard | Centrum |
  Business-centers.nl
  Volledig overzicht van kantoorruimte in business centers

Volledig overzicht van kantoorruimte in business centers Homepage          
 Tips voor huren  
 FAQ                    
 Nieuws               
 Adverteren         
 Contact              
Valkenswaard


Delta, Kerkhofstraat 21, 5554 HG Valkenswaard
Delta
Kerkhofstraat 21
5554 HG Valkenswaard

Bedrijvencentrum Delta ligt in het centrum van Valkenswaard, op ongeveer vijftien autominuten van Eindhoven. Het centrum biedt hoogwaardige huisvestingmogelijkheden voor startende en doorgroeiende bedrijven. Het is een nieuw gebouw (april 2005) dat bestaat uit drie vleugels. Het terrein is opvallend ruim van opzet en er is volop gratis parkeergelegenheid. Delta beschikt over uitgebreide faciliteiten en een secretariaatsservice.

Meer informatie, prijsopgave en bezichtigingBusiness-centers.nl biedt u een volledig overzicht van kantoorruimte in business centers in Valkenswaard. Per business center kunt u eenvoudig meer informatie verkrijgen over kantoorruimte in Valkenswaard en contact laten opnemen voor een vrijblijvende prijsopgave of bezichtiging van het business center in Valkenswaard.

Voor een volledig ovezicht van alle soorten kantoorruimte huren: conventioneel, bedrijfsverzamelgebouw, business center in Valkenswaard kunt u terecht op de volgende website: www.kantoorruimte-huren.nl. Voor een overzicht van opslagruimte en self-storage in Valkenswaard kunt u terecht op de volgende website: www.opslagruimtes-huren.nl.

Valkenswaard - Centrum

Overzicht van kantoorruimte huren in business center in Valkenswaard

Nuttige adressen

Bezoekadres:
Postadres:
Telefoon:
Internet: 
 
 
 
 
 
Business-centers.nl - Sitemap