Kantoorruimte huren in business center in: Vlissingen | Centrum |
  Business-centers.nl
  Volledig overzicht van kantoorruimte in business centers

Volledig overzicht van kantoorruimte in business centers Homepage          
 Tips voor huren  
 FAQ                    
 Nieuws               
 Adverteren         
 Contact              
Vlissingen


BC Vlissingen, Industrieweg 1-3, Vlissingen
BC Vlissingen
Industrieweg 1-3
Vlissingen

De locatie is prima te bereiken, dicht bij de snelweg en aan de rand van het centrum. De parkeergelegenheid is vrij en in ruime mate aanwezig. De ruimten zijn compleet afgewerkt en hebben een goede daglichttoetreding. Alle units zijn bereikbaar via de hoofdingang en zijn gesitueerd op de begane grond. In 2004 heeft er een grondige renovatie plaatsgevonden. Er zijn kantoorunits beschikbaar vanaf 55 m2.

Meer informatie, prijsopgave en bezichtigingBusiness-centers.nl biedt u een volledig overzicht van kantoorruimte in business centers in Vlissingen. Per business center kunt u eenvoudig meer informatie verkrijgen over kantoorruimte in Vlissingen en contact laten opnemen voor een vrijblijvende prijsopgave of bezichtiging van het business center in Vlissingen.

Voor een volledig ovezicht van alle soorten kantoorruimte huren: conventioneel, bedrijfsverzamelgebouw, business center in Vlissingen kunt u terecht op de volgende website: www.kantoorruimte-huren.nl. Voor een overzicht van opslagruimte en self-storage in Vlissingen kunt u terecht op de volgende website: www.opslagruimtes-huren.nl.

Vlissingen - Centrum

Overzicht van kantoorruimte huren in business center in Vlissingen

Nuttige adressen

Bezoekadres:
Postadres:
Telefoon:
Internet: 
 
 
 
 
 
Business-centers.nl - Sitemap