Kantoorruimte huren in business center in: Zwolle | Centrum |
  Business-centers.nl
  Volledig overzicht van kantoorruimte in business centers

Volledig overzicht van kantoorruimte in business centers Homepage          
 Tips voor huren  
 FAQ                    
 Nieuws               
 Adverteren         
 Contact              
Zwolle


Business Park, Dr. van Deenweg 13, 8025 BP Zwolle
Business Park
Dr. van Deenweg 13
8025 BP Zwolle

Het business centre is gevestigd in Business Center Oosterenk. Het is gelegen op de begane grond, waar ook een fitness club - Fit20 - is te vinden. Het gebouw is voorzien van een gezellige koffiebar. De kantoren worden gemeubileerd en operationeel opgeleverd.

Meer informatie, prijsopgave en bezichtiging


City Centre, Hanzelaan 276, 8017 JJ Zwolle
City Centre
Hanzelaan 276
8017 JJ Zwolle

Het business center is gelegen op industrieterrein Hanzeland op loopafstand van het oude centrum van Zwolle. De bereikbaarheid met auto en trein is uitstekend. De kantoren worden gemeubileerd en operationeel opgeleverd. Er zijn 29 kantoren met in totaal 94 werkplekken beschikbaar.

Meer informatie, prijsopgave en bezichtiging


Oosterlaan 5, 8011 GA Zwolle
Oosterlaan
Oosterlaan 5
8011 GA Zwolle

Het kantoorpand bestaat uit drie verdiepingen met totaal 9 ruimtes, die beschikbaar zijn voor de gebruikers. Op de begane grond zijn gevestigd het secretariaat en een vergader- c.q. presentatieruimte voor maximaal 8 personen. Op de 1e + 2e verdieping van het pand bevinden zich een vergaderruimte en diverse werkplekken.

Meer informatie, prijsopgave en bezichtigingBusiness-centers.nl biedt u een volledig overzicht van kantoorruimte in business centers in Zwolle. Per business center kunt u eenvoudig meer informatie verkrijgen over kantoorruimte in Zwolle en contact laten opnemen voor een vrijblijvende prijsopgave of bezichtiging van het business center in Zwolle.

Voor een volledig ovezicht van alle soorten kantoorruimte huren: conventioneel, bedrijfsverzamelgebouw, business center in Zwolle kunt u terecht op de volgende website: www.kantoorruimte-huren.nl. Voor een overzicht van self-storage en opslagruimte huren in Zwolle kunt u terecht op de volgende website: www.opslagruimtes-huren.nl.

Zwolle - Centrum

Overzicht van kantoorruimte huren in business center in Zwolle

Nuttige adressen

Bezoekadres:
Postadres:
Telefoon:
Internet: 
 
 
 
 
 
Business-centers.nl - Sitemap